F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 6 Mart 2023 #11 Monamina dedi: 4 gün benim ama bir felaket yaşadık bence af gelmeli. Genişletmek için tıkla... Deprem bölgesi olarak ilan edilen 11 ildeyseniz devamlılık şartınız yok, her türlü geçiyorsunuz diye biliyorum. Ha geçen yıllara göre devamsızlık affı çıkarma ihtimalleri daha fazla ama bakanın ne yapacağı belli olmaz.
Monamina dedi: 4 gün benim ama bir felaket yaşadık bence af gelmeli. Genişletmek için tıkla... Deprem bölgesi olarak ilan edilen 11 ildeyseniz devamlılık şartınız yok, her türlü geçiyorsunuz diye biliyorum. Ha geçen yıllara göre devamsızlık affı çıkarma ihtimalleri daha fazla ama bakanın ne yapacağı belli olmaz.
B Babayiğit16 Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #12 7 senedir 12. sınıflara devamsızlık affı geliyor okuldan öğretmenlerden edindiğim bilgiye göre şansınızı deneyin.
7 senedir 12. sınıflara devamsızlık affı geliyor okuldan öğretmenlerden edindiğim bilgiye göre şansınızı deneyin.
M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #13 Babayiğit16 dedi: 7 senedir 12. sınıflara devamsızlık affı geliyor okuldan öğretmenlerden edindiğim bilgiye göre şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun o zaman ara sıra gitmeyeceğiz.
Babayiğit16 dedi: 7 senedir 12. sınıflara devamsızlık affı geliyor okuldan öğretmenlerden edindiğim bilgiye göre şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun o zaman ara sıra gitmeyeceğiz.
B Babayiğit16 Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #14 Monamina dedi: Sağolun o zaman ara sıra gitmeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Net konuşmak gibi olmasın bu sene belki gelmeyebilir kimse bişey diyemez ama durum ortada 7 senedir geliyor yani risk sizin.
Monamina dedi: Sağolun o zaman ara sıra gitmeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Net konuşmak gibi olmasın bu sene belki gelmeyebilir kimse bişey diyemez ama durum ortada 7 senedir geliyor yani risk sizin.