burock111 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #1 12. sınıfım ve okula gitmeyip evde ders çalışmak istiyorum ama devamsızlık sorunu var. Her sene af geliyormuş sanırım, böyle bir şey var mı?
12. sınıfım ve okula gitmeyip evde ders çalışmak istiyorum ama devamsızlık sorunu var. Her sene af geliyormuş sanırım, böyle bir şey var mı?
M Melhh Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 18 17 Mayıs 2022 #2 8 ve 12 sınıfta yok diye biliyorum.
killeroftexas Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #3 burock111 dedi: 12. sınıfım ve okula gitmeyip evde ders çalışmak istiyorum ama devamsızlık sorunu var. Her sene af geliyormuş sanırım, böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Son senedede kalabiliyorsunuz af her sene geliyor mu bilmiyorum.
burock111 dedi: 12. sınıfım ve okula gitmeyip evde ders çalışmak istiyorum ama devamsızlık sorunu var. Her sene af geliyormuş sanırım, böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Son senedede kalabiliyorsunuz af her sene geliyor mu bilmiyorum.
TheZeus Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #4 burock111 dedi: 12. sınıfım ve okula gitmeyip evde ders çalışmak istiyorum ama devamsızlık sorunu var. Her sene af geliyormuş sanırım, böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar dostum, bunu okulunuzda ki sorumlu/yetkili/idari kişi ile konuşman daha sağlıklı olacaktır. Aksi takdirde riske atmak hiç mantıklı değil.
burock111 dedi: 12. sınıfım ve okula gitmeyip evde ders çalışmak istiyorum ama devamsızlık sorunu var. Her sene af geliyormuş sanırım, böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar dostum, bunu okulunuzda ki sorumlu/yetkili/idari kişi ile konuşman daha sağlıklı olacaktır. Aksi takdirde riske atmak hiç mantıklı değil.