Sevgili72 Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar 12. sınıfların bu sene devam zorunluluğu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2022
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 20 Eylül 2022 #2 Sevgili72 dedi: Arkadaşlar 12. sınıfların bu sene devam zorunluluğu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Şuan hiçbir şey açıklanmadı, genelde 12.sınıf bitecekken açıklıyorlar, ondan dolayı kimse kesin bir şey diyemez şuan yani devam zorunluluğu var. Son düzenleme: 20 Eylül 2022
Sevgili72 dedi: Arkadaşlar 12. sınıfların bu sene devam zorunluluğu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Şuan hiçbir şey açıklanmadı, genelde 12.sınıf bitecekken açıklıyorlar, ondan dolayı kimse kesin bir şey diyemez şuan yani devam zorunluluğu var.
A andeinerstelle Hectopat Katılım 14 Nisan 2019 Mesajlar 31 20 Eylül 2022 #3 her sınıfın devam zorunluluğu var.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 21 Eylül 2022 #4 andeinerstelle dedi: her sınıfın devam zorunluluğu var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi, her sınıfın devam zorunluluğu var. Öğretmenler inisiyatif kullanıp yok yazmayabilirler ancak suçtur.
andeinerstelle dedi: her sınıfın devam zorunluluğu var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi, her sınıfın devam zorunluluğu var. Öğretmenler inisiyatif kullanıp yok yazmayabilirler ancak suçtur.
Sevgili72 Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Eylül 2022 #5 Cuteaa dedi: Şu an hiçbir şey açıklanmadı, genelde 12.sınıf bitecekken açıklıyorlar, ondan dolayı kimse kesin bir şey diyemez şu an yani devam zorunluluğu var. Genişletmek için tıkla... @Cuteaa ama geçen sene geldi bu sene niye gelmesinki?
Cuteaa dedi: Şu an hiçbir şey açıklanmadı, genelde 12.sınıf bitecekken açıklıyorlar, ondan dolayı kimse kesin bir şey diyemez şu an yani devam zorunluluğu var. Genişletmek için tıkla... @Cuteaa ama geçen sene geldi bu sene niye gelmesinki?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 21 Eylül 2022 #6 Sevgili72 dedi: @Cuteaa ama geçen sene geldi bu sene niye gelmesinki? Genişletmek için tıkla... O kadar cesaretin varsa yap, ben mesela 45 gün devamsızlık yaptım ama geleceğini düşünüyordum geldi de sınıfta kalmaktan kurtuldum, mezun oldum.
Sevgili72 dedi: @Cuteaa ama geçen sene geldi bu sene niye gelmesinki? Genişletmek için tıkla... O kadar cesaretin varsa yap, ben mesela 45 gün devamsızlık yaptım ama geleceğini düşünüyordum geldi de sınıfta kalmaktan kurtuldum, mezun oldum.