jevousaime Centipat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 2 tane dersten kaldım kimya ve fizik. Genel ortalamam 70. devamsızlığımla ilgili problemim yok, mezun olabilir miyim? Teşekkürler.
2 tane dersten kaldım kimya ve fizik. Genel ortalamam 70. devamsızlığımla ilgili problemim yok, mezun olabilir miyim? Teşekkürler.
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 384 Çözümler 5 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #2 jevousaime dedi: 2 tane dersten kaldım kimya ve fizik. Genel ortalamam 70. devamsızlığımla ilgili problemim yok, mezun olabilir miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kalmazsın.
jevousaime dedi: 2 tane dersten kaldım kimya ve fizik. Genel ortalamam 70. devamsızlığımla ilgili problemim yok, mezun olabilir miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kalmazsın.
jevousaime Centipat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #4 Bumblebeeee dedi: Kalmazsın. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim 223126 dedi: Kaldırtmazlar. Genişletmek için tıkla... Yasa uzerine mi kalmam yoksa ogretmenlerin vicdanina kalmis bisey mi
Bumblebeeee dedi: Kalmazsın. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim 223126 dedi: Kaldırtmazlar. Genişletmek için tıkla... Yasa uzerine mi kalmam yoksa ogretmenlerin vicdanina kalmis bisey mi
Bumblebeeee Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 384 Çözümler 5 Yer Chakraz Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #5 jevousaime dedi: Teşekkür ederim. Yasa uzerine mi kalmam yoksa ogretmenlerin vicdanina kalmis bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Yasa 3 derste sorumlu geçiyorsun.
jevousaime dedi: Teşekkür ederim. Yasa uzerine mi kalmam yoksa ogretmenlerin vicdanina kalmis bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Yasa 3 derste sorumlu geçiyorsun.