GzL_MüMiN Decapat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 12.sınıf'ım kimya ve tarihten kaldım acaba mezun olur muyum? Sorumluluk sınavlarına girer miyim?
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Haziran 2024 #2 Mezun olursun.
Godzjlla Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 427 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 GzL_MüMiN dedi: 12.sınıf'ım kimya ve tarihten kaldım acaba mezun olur muyum? Sorumluluk sınavlarına girer miyim? Genişletmek için tıkla... Mezun belgesi alamazsın yeni dönemde sadece kaldığın derslerin sorumluluk sınavlarına girip 50 üstü alarak geçmen lazım sonrasında mezun belgesi alabilirsin
GzL_MüMiN dedi: 12.sınıf'ım kimya ve tarihten kaldım acaba mezun olur muyum? Sorumluluk sınavlarına girer miyim? Genişletmek için tıkla... Mezun belgesi alamazsın yeni dönemde sadece kaldığın derslerin sorumluluk sınavlarına girip 50 üstü alarak geçmen lazım sonrasında mezun belgesi alabilirsin
Oonurr Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 4 Haziran 2024 #4 GzL_MüMiN dedi: 12.sınıf'ım kimya ve tarihten kaldım acaba mezun olur muyum? Sorumluluk sınavlarına girer miyim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla meslek lisesindeki meslek dersleri ve edebiyat dersi olmadığı sürece geçersin.
GzL_MüMiN dedi: 12.sınıf'ım kimya ve tarihten kaldım acaba mezun olur muyum? Sorumluluk sınavlarına girer miyim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla meslek lisesindeki meslek dersleri ve edebiyat dersi olmadığı sürece geçersin.