aziden Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 Merhaba. 12. sınıfa geçeceğim staja gitmek istemediğimden açığa geçmek istiyorum. Yapabiliyor muyum bunu?
Merhaba. 12. sınıfa geçeceğim staja gitmek istemediğimden açığa geçmek istiyorum. Yapabiliyor muyum bunu?
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.213 Çözümler 48 Yer Adana 2 Eylül 2025 #2 Açığa geçmenin belirli şartları var. Eğer bunlardan birini karşılıyorsanız geçebilirsiniz. Açık Liseye Geçiş Şartları 2025 - Örgünden Açık Liseye Geçiş Örgünden Açık Liseye Geçiş Şartları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız hazırlamış olduğunuz bu yazımızı okuyabilirsiniz www.gulhaneakademi.com
Açığa geçmenin belirli şartları var. Eğer bunlardan birini karşılıyorsanız geçebilirsiniz. Açık Liseye Geçiş Şartları 2025 - Örgünden Açık Liseye Geçiş Örgünden Açık Liseye Geçiş Şartları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız hazırlamış olduğunuz bu yazımızı okuyabilirsiniz www.gulhaneakademi.com
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.062 Çözümler 40 Yer New York 2 Eylül 2025 #3 Mazaretiniz yoksa geçemezsiniz.
aziden Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #4 Andy deufresne dedi: Mazaretiniz yoksa geçemezsiniz. Genişletmek için tıkla... YKS'ye çalışmak istiyorum.
Andy deufresne dedi: Mazaretiniz yoksa geçemezsiniz. Genişletmek için tıkla... YKS'ye çalışmak istiyorum.
alisuper Picopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #5 Düz tabansan şanlısın herelde açıktan yapabliyon düz tabansan askerden kayıtırıyom az kaldı ama 12.sınıfa bende düz tabanım.
Düz tabansan şanlısın herelde açıktan yapabliyon düz tabansan askerden kayıtırıyom az kaldı ama 12.sınıfa bende düz tabanım.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.062 Çözümler 40 Yer New York 2 Eylül 2025 #6 aziden dedi: YKS'ye çalışmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçerli bir mazeret değil maalesef.
aziden dedi: YKS'ye çalışmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçerli bir mazeret değil maalesef.
aziden Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #7 alisuper dedi: Düz tabansan şanlısın herelde açıktan yapabliyon düz tabansan askerden kayıtırıyom az kaldı ama 12.sınıfa bende düz tabanım. Genişletmek için tıkla... Hiç birşey anlamadım hocam. Andy deufresne dedi: Geçerli bir mazeret değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım.
alisuper dedi: Düz tabansan şanlısın herelde açıktan yapabliyon düz tabansan askerden kayıtırıyom az kaldı ama 12.sınıfa bende düz tabanım. Genişletmek için tıkla... Hiç birşey anlamadım hocam. Andy deufresne dedi: Geçerli bir mazeret değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım.
alisuper Picopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #8 Yani düz tabansan büyük ihtimale mazeret sayılır.
7 762954 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 234 Çözümler 1 2 Eylül 2025 #9 ChatGPT'ye durumunu anlat açık liseye geçişin kolaylaştırılmasını iste diye CİMERE yazı yazar mısın de yazdığı metni CİMERE yaz.
ChatGPT'ye durumunu anlat açık liseye geçişin kolaylaştırılmasını iste diye CİMERE yazı yazar mısın de yazdığı metni CİMERE yaz.