Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2022 #31 Okuldan gerçekten verim almıyorsan ve evde çalışacağından eminsen, hiç bekleme direk geç.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #32 nefersefa dedi: Hocam memnun musunuz seneye ben de geçmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... tongyabgukagan dedi: Bende düşünüyorum hocam Genişletmek için tıkla... Diploma puanınızı muazzam arttırıyor,fakat dershaneye gitmeniz şart gibi bir şey yoksa disiplin elden kayıyor.
nefersefa dedi: Hocam memnun musunuz seneye ben de geçmeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... tongyabgukagan dedi: Bende düşünüyorum hocam Genişletmek için tıkla... Diploma puanınızı muazzam arttırıyor,fakat dershaneye gitmeniz şart gibi bir şey yoksa disiplin elden kayıyor.
nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 26 Mayıs 2022 #33 Sidi Alcala dedi: Diploma puanınızı muazzam arttırıyor, fakat dershaneye gitmeniz şart gibi bir şey yoksa disiplin elden kayıyor. Genişletmek için tıkla... Diploma derken OBP mi? Zaten dershaneye gideceğim yoksa hayatta kazanamam.
Sidi Alcala dedi: Diploma puanınızı muazzam arttırıyor, fakat dershaneye gitmeniz şart gibi bir şey yoksa disiplin elden kayıyor. Genişletmek için tıkla... Diploma derken OBP mi? Zaten dershaneye gideceğim yoksa hayatta kazanamam.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #34 nefersefa dedi: Diploma derken OBP mi? Zaten dershaneye gideceğim yoksa hayatta kazanamam. Genişletmek için tıkla... Evet OBP puanın tavan yapıyor, dershaneye gideceksen direk açığa geç bekleme bile.
nefersefa dedi: Diploma derken OBP mi? Zaten dershaneye gideceğim yoksa hayatta kazanamam. Genişletmek için tıkla... Evet OBP puanın tavan yapıyor, dershaneye gideceksen direk açığa geç bekleme bile.
nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 26 Mayıs 2022 #35 Sidi Alcala dedi: Evet OBP puanın tavan yapıyor, dershaneye gideceksen direk açığa geç bekleme bile. Genişletmek için tıkla... Sınavlar Online olduğu için mi öyle dedin? Bu sene de Online olur mu?
Sidi Alcala dedi: Evet OBP puanın tavan yapıyor, dershaneye gideceksen direk açığa geç bekleme bile. Genişletmek için tıkla... Sınavlar Online olduğu için mi öyle dedin? Bu sene de Online olur mu?
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 26 Mayıs 2022 #36 nefersefa dedi: Sınavlar Online olduğu için mi öyle dedin? Bu sene de Online olur mu? Genişletmek için tıkla... Online olmasa da o kadar zor sormazlar merak etme. Yüz yüze olan dönemlerin çıkmış sorularına bak anlarsın zaten.
nefersefa dedi: Sınavlar Online olduğu için mi öyle dedin? Bu sene de Online olur mu? Genişletmek için tıkla... Online olmasa da o kadar zor sormazlar merak etme. Yüz yüze olan dönemlerin çıkmış sorularına bak anlarsın zaten.
nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 26 Mayıs 2022 #37 botstepz dedi: Online olmasa da o kadar zor sormazlar merak etme. Yüz yüze olan dönemlerin çıkmış sorularına bak anlarsın zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, saolun Sidi Alcala dedi: Evet OBP puanın tavan yapıyor, dershaneye gideceksen direk açığa geç bekleme bile. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin sınav nasıl geçti? İstediğiniz yeri kazandınız mı?
botstepz dedi: Online olmasa da o kadar zor sormazlar merak etme. Yüz yüze olan dönemlerin çıkmış sorularına bak anlarsın zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, saolun Sidi Alcala dedi: Evet OBP puanın tavan yapıyor, dershaneye gideceksen direk açığa geç bekleme bile. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin sınav nasıl geçti? İstediğiniz yeri kazandınız mı?
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #38 nefersefa dedi: Tamamdır, sağ olun. Hocam sizin sınav nasıl geçti? İstediğiniz yeri kazandınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu sene giriyorum hocam. nefersefa dedi: Sınavlar Online olduğu için mi öyle dedin? Bu sene de Online olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet Online olduğu için bu kadar fazla etki etti, 90'dan düşük notum yoktu sanırım.
nefersefa dedi: Tamamdır, sağ olun. Hocam sizin sınav nasıl geçti? İstediğiniz yeri kazandınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu sene giriyorum hocam. nefersefa dedi: Sınavlar Online olduğu için mi öyle dedin? Bu sene de Online olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet Online olduğu için bu kadar fazla etki etti, 90'dan düşük notum yoktu sanırım.
nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 26 Mayıs 2022 #39 Sidi Alcala dedi: Bu sene giriyorum hocam. Evet Online olduğu için bu kadar fazla etki etti, 90'dan düşük notum yoktu sanırım. Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık sağlasın sizlere, umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız.
Sidi Alcala dedi: Bu sene giriyorum hocam. Evet Online olduğu için bu kadar fazla etki etti, 90'dan düşük notum yoktu sanırım. Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık sağlasın sizlere, umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #40 nefersefa dedi: Allah kolaylık sağlasın sizlere, umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah, umarım sen de kazanırsın dostum.
nefersefa dedi: Allah kolaylık sağlasın sizlere, umarım istediğiniz bölümü kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah, umarım sen de kazanırsın dostum.