Özdebirlere vs başvurabilirsin. Yada dershanelerin sadece deneme olanına girebilirsin. Bence geçilir AçığaÖncelikle ben açığa geçme taraftarı değildim fakat okuduğum lise puansız bir lise ve üniversite sınavı için herhangi bir şey yapmıyorlar bu yüzden açığa geçmeyi düşünüyorum. Geçen sene 12.sınıflara sadece 2 tane deneme sınavı yaptılar. Okul zamanı çok yorucu olduğundan ve okul sınavlarına çalışmaktan YKS'ye hazırlanmaya zamanım yetmeyecek gibi geliyor. Okul müdürü ile konuştuğumda pansiyona alalım seni 7/24 çalışırsın nöbetçi hocalara soru sorarsın falan dedi. Açığa geçersem de herhangi bir dershane imkanım vb. yok. Kararsız kaldım sizce açığa mı geçmeliyim yoksa pansiyonda mı kalmalıyım? Açığa geçersem YouTube üzerinden çalışılır mı YKS ve okulumun yapmadığı Türkiye geneli deneme sınavlarına nasıl girebilirim?
Hocam eğer rahat, lafla iş yapan biriyseniz asla önermem. Çünkü açıktan okuyacaksanız, örgün okuyan birine göre 7-8 saat okumanız gerek. Ama örgün okuyan biri günde 4-4.5 saat çalışırsa ona yeter. (Değişir tabi)Öncelikle ben açığa geçme taraftarı değildim fakat okuduğum lise puansız bir lise ve üniversite sınavı için herhangi bir şey yapmıyorlar bu yüzden açığa geçmeyi düşünüyorum. Geçen sene 12.sınıflara sadece 2 tane deneme sınavı yaptılar. Okul zamanı çok yorucu olduğundan ve okul sınavlarına çalışmaktan YKS'ye hazırlanmaya zamanım yetmeyecek gibi geliyor. Okul müdürü ile konuştuğumda pansiyona alalım seni 7/24 çalışırsın nöbetçi hocalara soru sorarsın falan dedi. Açığa geçersem de herhangi bir dershane imkanım vb. yok. Kararsız kaldım sizce açığa mı geçmeliyim yoksa pansiyonda mı kalmalıyım? Açığa geçersem YouTube üzerinden çalışılır mı YKS ve okulumun yapmadığı Türkiye geneli deneme sınavlarına nasıl girebilirim?
Öncelikle ben açığa geçme taraftarı değildim fakat okuduğum lise puansız bir lise ve üniversite sınavı için herhangi bir şey yapmıyorlar bu yüzden açığa geçmeyi düşünüyorum. Geçen sene 12.sınıflara sadece 2 tane deneme sınavı yaptılar. Okul zamanı çok yorucu olduğundan ve okul sınavlarına çalışmaktan YKS'ye hazırlanmaya zamanım yetmeyecek gibi geliyor. Okul müdürü ile konuştuğumda pansiyona alalım seni 7/24 çalışırsın nöbetçi hocalara soru sorarsın falan dedi. Açığa geçersem de herhangi bir dershane imkanım vb. yok. Kararsız kaldım sizce açığa mı geçmeliyim yoksa pansiyonda mı kalmalıyım? Açığa geçersem YouTube üzerinden çalışılır mı YKS ve okulumun yapmadığı Türkiye geneli deneme sınavlarına nasıl girebilirim?
Öncelikle ben açığa geçme taraftarı değildim fakat okuduğum lise puansız bir lise ve üniversite sınavı için herhangi bir şey yapmıyorlar bu yüzden açığa geçmeyi düşünüyorum. Geçen sene 12.sınıflara sadece 2 tane deneme sınavı yaptılar. Okul zamanı çok yorucu olduğundan ve okul sınavlarına çalışmaktan YKS'ye hazırlanmaya zamanım yetmeyecek gibi geliyor. Okul müdürü ile konuştuğumda pansiyona alalım seni 7/24 çalışırsın nöbetçi hocalara soru sorarsın falan dedi. Açığa geçersem de herhangi bir dershane imkanım vb. yok. Kararsız kaldım sizce açığa mı geçmeliyim yoksa pansiyonda mı kalmalıyım? Açığa geçersem YouTube üzerinden çalışılır mı YKS ve okulumun yapmadığı Türkiye geneli deneme sınavlarına nasıl girebilirim?
Bende aynı karaktere sahibim. Okulda ders çalışmama gibi bir lüksün olmuyor çünkü ama evde kalırsam eğer ders çalışmam.Açıkçası ben olsam geçmem çünkü ben evde kalsam hayatta ders çalışmam kişiden kişiye değişir bu olay eğer öğlene kadar uyumayıp düzenli çalışırsanız olabilir ama insan işte eğlenmek varken ders çalışmak istemez evde.
Onu düşünüyorum fakat oturduğum yerde hiç bir dershane yok. Telefon üzerinden fiyat bilgisi soruyorum fakat şubeye gelin diyorlar. Onu halledebilirsem düşünüyorum.Hocam dershanelerin sadece denemelerine girmek üzere anlaşın.