Mehmet068989 Femtopat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2024 #1 12. sınıfa geçiyorum ve açığa geçmek istiyorum. Geçmeden önce veya geçtikten sonra neler yapmalıyım. Anadolu lisesindeyim.
12. sınıfa geçiyorum ve açığa geçmek istiyorum. Geçmeden önce veya geçtikten sonra neler yapmalıyım. Anadolu lisesindeyim.
MeloDinas Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 Hocam açık kalkmıştı en son ama bu sene ne olur bilmiyorum.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.315 Çözümler 11 9 Haziran 2024 #3 Mehmet068989 dedi: 12. sınıfa geçiyorum ve açığa geçmek istiyorum. Geçmeden önce veya geçtikten sonra neler yapmalıyım. Anadolu lisesindeyim. Genişletmek için tıkla... Hafızlık kurslarından belgeyle yapılıyordu ilk açığa geçiş kapandığında ama artık son sınıf öğrencileri kabul etmiyorlar sanırım. Bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Mehmet068989 dedi: 12. sınıfa geçiyorum ve açığa geçmek istiyorum. Geçmeden önce veya geçtikten sonra neler yapmalıyım. Anadolu lisesindeyim. Genişletmek için tıkla... Hafızlık kurslarından belgeyle yapılıyordu ilk açığa geçiş kapandığında ama artık son sınıf öğrencileri kabul etmiyorlar sanırım. Bir yolu olduğunu sanmıyorum.