12.sınıfta açık liseye geçmeli miyim?

Anladığım kadarıyla dersleriniz çok çok iyi açık liseye gidip ayrıyeten özel kurs almanız iyi olacaktır. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

Peki kanıtlarla konuşalım madem. Geçen sene arkadaşım 96 OBP 110 TYT ve 74 AYT netiyle 920. oldu (küsuratları hatırlamıyorum tam). Ayrıca sınav sonuçlarını indexleyerek net ve OBP girdiğinizde yıllara göre sıralamanızı hesaplayabilen siteler var. Örneğin: puango.net . Bu arkadaşımızın netleri gayet de ilk bin yapabilecek düzeyde o nedenle diyorum yanlış bilgi vermeyin diye.

Lütfen şunu bir daha okuyun:
İlk 1000 için nerdeyse fullemen lazım sınavı, o bahsettiğin netlerle zor o iş.
Şimdi sizdeki örnekle benim dediğimin bir farkı var mı?
"Çalışmazsın sen, sende kapasite yok" falan feşmekan bir anlam mı var?
Konu sahibi zaten 95-100 net demiş, AYT kısmından belirgin bir şey de ifade etmemiş. O kadar araştırdıysanız, küçücük puan farklarından yüzlerce kişilik sıralama değiştiğini de fark etmişsinizdir.
Bir daha soruyorum:
Şimdi sizdeki örnekle benim dediğimin bir farkı var mı?

Ama hali hazirda gittiğim bir eğitim koçu var. Ve daha 1 yıl var netleri yukseltmek için.

Teşekkür ederim. Ve hali hazirda gittiğim bir kurum var zaten. Kocluk programı gibi daha çok. O yüzden çalışma konusunda sorun olmaz diye umuyorum.

Söyle ki diploma puanim 98-99 arası zaten. Sadece dediler ki fen lisesinde olursan getirisi daha fazla olur.
Günlük düzenin bozulur ben önermiyorum dostum. Geçen arkadaşlarım faydasını görmediler. Okul gibi her gün dershaneye gideceksen görürsün ancak.

Aynen her gün gidiyorum. O konuda sorun yok.

Yani kisaca dediğim gibi zaten beni çalışmaya zorlayan biri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…