12.Sınıfta AYT Fen yetişir mi?

pappslone_99

Decapat
Daha fazla  
Bu sene YKS sınavına gireceğim. Bölümüm sayısal. Çalışmaya geçen hafta TYT matematikle başladım. Rasyonel sayılara kadar geldim. Plan program olmadan çalışacağım yere planlı bir şekilde çalışırsam daha motive bir şekilde çalışırım diye kendime bir program hazırladım. Hazırladığım program doğrultusunda okullar açılana kadar TYT matematik, türkçe, fen ve 11.sınıf matematiği bitireceğim. 11.sınıfta gördüğüm kadarıyla ayt fen pek de zor değil. Ancak 12.sınıf fen konularını daha görmediğim dolayı endişeliyim doğrusu. 11 feni 12.sınıfa bıraksam mı yoksa yazın bitirsem mi tereddütte kaldım. Sizce 12.sınıfa bıraksam 12'nin konularıyla beraber 11 feni yetiştirebilir miyim? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Hocam 12 fen konuları ağır konular bitki biyolojisi organik kimya gibi ama 11 fen size zor gelmemişse bunlar da fazla zorlamaz gerçi 11fen mantığa dayalı iken daha çok, burası neredeyse tamamen bilgi. Eğer tekrarlarla diri tutacaksanız manyetizma hız denge gibi konuları bu yaz halledin. Manyetizma çok tekrar isteyen bir konudur. Ben bu tavsiyeyi veriyorum ancak manyetizmaya son ay başlamıştım ben(çünkü önceden çalışsam tekrar edemeyeceğimi biliyordum)pişman değilim tüm o formülleri başka türlü tutamazdım aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…