M megatrends Femtopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar son senem. Bu yıl çöpe gitti, seneye 5 gün okula gitmek istiyorum ve üniversite sınavına güzel bir şekilde hazırlanmak istiyorum. Bu yıl stajdan dolayı hazırlanamadım, sizce mantıklı mı? 1 yıl daha okuyacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024
Arkadaşlar son senem. Bu yıl çöpe gitti, seneye 5 gün okula gitmek istiyorum ve üniversite sınavına güzel bir şekilde hazırlanmak istiyorum. Bu yıl stajdan dolayı hazırlanamadım, sizce mantıklı mı? 1 yıl daha okuyacağım.
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 12 Nisan 2024 #2 Dostum sinava hazirlanacaksan mezun olup oyle hazirlansana, niye okul diplomani erteliyosun? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024
M megatrends Femtopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 Hyperionx dedi: Dostum sinava hazirlanacaksan mezun olup oyle hazirlansana, niye okul diplomani erteliyosun. Genişletmek için tıkla... Ailem cahil direk beni fabrikaya atacak en iyisi 1 sene daha erteleyeyim hem okul sayesinde sınava çalışacağım.
Hyperionx dedi: Dostum sinava hazirlanacaksan mezun olup oyle hazirlansana, niye okul diplomani erteliyosun. Genişletmek için tıkla... Ailem cahil direk beni fabrikaya atacak en iyisi 1 sene daha erteleyeyim hem okul sayesinde sınava çalışacağım.
zıbabsal34 Femtopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 Reis noldu kaldın mı sondurum nedir bilgilendirsen sevinirim