12.sınıfta dershaneye gidilmeli mi?

erenyks

Centipat
Derslerim ve okul ortalamam iyidir,11.sınıfı iyi geçirdim. TYT 70 civarı yapıyorum. 11.sınıf boyunca bir deneme merkezinde TYT sınavlarına girdim. Bu sene sevdiğim bir hocanın çalıştığı dershane var tavsiye etti. Gidip gitmemekte kararsızım. Evde çalışıyorum ama uzun vadede bazen verimsiz oluyor, sürekli evde olursam bir süre sonra bırakırım gibi geliyor açıkçası. Ne yapmalıyım? Sayısal alandayım bu arada. Dershane hakkında yorumlar genel olarak iyi gözüküyor aile ortamı gibi. Kurucusu rehber öğretmeni ve tahsili gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu an 70 net yapabiliyorsan çok iyi ve kesinlikle dershaneye gitmen lazım üzerine koymak.

Ben olsam giderdim.

Bu iş sende bitiyor, ders yapmayı seviyorsan kalabalık ortamlarda yabancılık çekmiyorsan gitmen iyi olur. Evde de kendini derse odaklayabileceğinden emin değilsen gidebilirsin. Bu dershane olayında beslenme de çok önemli, sabah gidiyorsun akşama kadar orada kalman gerekli gibi ama 12. sınıfa geçtiysen ve anadolu lisesindeysen okuldan kalan zamanda evde çalışabilceğini düşünüyorsan evde çalışman daha iyi olabilir. Beslenme rahatlık vs açısından.

Okulumuz nitelikli kapsamında öğretmenler arasında gayet iyi olanlar var ama 12. sınıflarda devamsızlığa tolerans gösterildiği için katılım düşük oluyor bundan dolayı da dersler çoğunlukla işlenmiyor. O yüzden okula gitmeyip sadece dershaneye gidebilirim, ama ikisine de gitmeyip evden çalış diyen de var. Hala karar veremedim ama gitmez isem sonradan çalışmayı bırakıp pişman olabileceğimi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…