12. sınıfta dershaneye gitmek mantıklı mı?

585599

Decapat
Şu an bir hedefim yoktu ama gelecek kaygısı son zamanlarda bayağı bir içimi kötü etti. Annemden dershaneye gitmek istedimi çünkü meslek lisesinin hocalarını bilirsiniz biraz vurdum duymaz olurlar. Sizce gitmem mantıklı mı pmom istiyorum ama matematiğim canlı dersler zamanında çok zayıfladı şu an hiçbir matematik sorusunu yapamıyorum bir katkısı olur mu?

Youtube'dan hocaları izlemek daha mantıklı bence. Dershane boş iş.

Şuan 9. Sınıfım. 7. Sınıfta gitmiştim orada deneme sınavı yapıyorlardı hep ilk 3'teydim. Ama okulda hep 15-8 arası. Yani bende öyleydi 12. Sınıfı bilemem ama benim fikrimce özel hoca ve youtube izlemek bana göre iyi oldu inşallah hepimiz için iyi olur başarılar.

Dershane boş iş. YouTube gir dolu hoca var sıfırdan anlatıyor.

YouTube'dan hocaları izlemek daha mantıklı bence. Dershane boş iş.

İrade gosterecekse evet ancak arkadas meslek lisesinde oldugunu soyluyor calisma aliskanligi olmayan biri YT'den dersleri goturemez. Kesinlikle ders calisan insanlarla ayni ortamda olmali. Dershaneye verim almaktan cok ortami icin gitmeli.

İradesi yoksa dershaneye gitse bile çalışmaz. Boşa para israfı.

İradesi yoksa dershaneye gitse bile çalışmaz. Boşa para israfı.
İradeyi insanlari gorerek kazanacak, farkindalik sahibi olacak. Dershaneye gidip calismayan da cok sayida insan var ancak evde calisirim deyip basarili olan insan sayisi neredeyse yok olanlarda gecmiste ders calisan ve zaten basarili olan kisiler. Ben yasadiklarim ve gorduklerimden dolayi ortamin kesinlikle sart oldugu dusuncesindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…