12. sınıfta devamsızlık affı çıkar mı?

s3xyec

Hectopat
Yer
gaziosmanpasa
Daha fazla  
Senelerdir cikiyor biliyorum, bu sene aciktan orgun egitime geri donmeyi planliyorum ama okula 2 haftada 1 gideceğim sartlar geregi. Donmek zorundayim sizce devamsizlik affi cikar mi? Sansa bagli oldugunu biliyorum ama sizin de fikrinizi almak isterim.

Vermedikleri sene yok ancak vereceklerinin garantisi de yok. Devamsızlık yapacaksan açıktan devam etmen daha mantıklı değil mi?

Altı üstü 2 senedir çıkıyor o da özel durumlardan dolayı deprem ve COVID dönemi diye çıktı. 6 şubat depremi olmasa açıkçası af çıkmazdı bu sene 1 senelik emeğinizi şansa bırakmayın.

Hocamın dediğine göre yaklaşık 15 yıldır yapılıyormuş bundan sonra yapılmaması için bir neden yok.

2016-2017 ve 2018-2019'da da yapıldı belki de daha eski senelerde de yapılmış olabilir.

2 senedir çıkıyor ama hep sene sonunda açıklanıyor. Benim şahsi görüşüm bu sene için olmayacağı yönünde.

"Artık şunları da yollayalım da kurtulalım" diyen zümreleri var sanırım. Yıllar önce ablamı da çok fazla devamsızlığa sahip olmasına rağmen mezun etmişlerdi.

Çıkıyor o yüzden ben bu sene okula gitmeyeceğim sınavlarda uğrarım arada.
knk devamsızlığın kaç gün oldu ve sınıftaki hocaların ne diyor? açıkçası ben zannetmiyorum affın geleceğini ve benim de 30 günü geçti zaten devamsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…