Senelerdir cikiyor biliyorum, bu sene aciktan orgun egitime geri donmeyi planliyorum ama okula 2 haftada 1 gideceğim sartlar geregi. Donmek zorundayim sizce devamsizlik affi cikar mi? Sansa bagli oldugunu biliyorum ama sizin de fikrinizi almak isterim.
Altı üstü 2 senedir çıkıyor o da özel durumlardan dolayı deprem ve COVID dönemi diye çıktı. 6 şubat depremi olmasa açıkçası af çıkmazdı bu sene 1 senelik emeğinizi şansa bırakmayın.
Altı üstü 2 senedir çıkıyor o da özel durumlardan dolayı deprem ve COVID dönemi diye çıktı. 6 şubat depremi olmasa açıkçası af çıkmazdı bu sene 1 senelik emeğinizi şansa bırakmayın.
Senelerdir cikiyor biliyorum, bu sene aciktan orgun egitime geri donmeyi planliyorum ama okula 2 haftada 1 gideceğim sartlar geregi. Donmek zorundayim sizce devamsizlik affi cikar mi? Sansa bagli oldugunu biliyorum ama sizin de fikrinizi almak isterim.
"Artık şunları da yollayalım da kurtulalım" diyen zümreleri var sanırım. Yıllar önce ablamı da çok fazla devamsızlığa sahip olmasına rağmen mezun etmişlerdi.
knk devamsızlığın kaç gün oldu ve sınıftaki hocaların ne diyor? açıkçası ben zannetmiyorum affın geleceğini ve benim de 30 günü geçti zaten devamsızlık
Kanka devamsızlığın kaç gün oldu ve sınıftaki hocaların ne diyor? Açıkçası ben zannetmiyorum affın geleceğini ve benim de 30 günü geçti zaten devamsızlık