heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 472 8 Haziran 2022 #1 12.sınıfım ve devamsızlığım bu şekilde. Galiba devamsızlıktan kalma yokmuş doğru mu? Bilenler tam olarak yazabilir mi? Haber sitelerinden baktım ama detaylı yazan görmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
12.sınıfım ve devamsızlığım bu şekilde. Galiba devamsızlıktan kalma yokmuş doğru mu? Bilenler tam olarak yazabilir mi? Haber sitelerinden baktım ama detaylı yazan görmedim.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 8 Haziran 2022 #2 Açıklama yaptılar 12.sınıfları devamsızlıktan bırakmayacağız diye için rahat olsun.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #3 MEB açıklama yaptı, 12. sınıflar devamsızlıktan kalmayacak.
çilekeş adam 417 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #4 Veliyi çağırıp özürsüz devamsızlığı özürlü devamsızlığa geçirebiliyorsun. Tabii 30 günü geçerse kalınıyor ancak 12.sınıflar için durumu bilmiyorum.
Veliyi çağırıp özürsüz devamsızlığı özürlü devamsızlığa geçirebiliyorsun. Tabii 30 günü geçerse kalınıyor ancak 12.sınıflar için durumu bilmiyorum.
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 472 8 Haziran 2022 #5 çilekeş adam 417 dedi: Veliyi çağırıp özürsüz devamsızlığı özürlü devamsızlığa geçirebiliyorsun. Tabii 30 günü geçerse kalınıyor ancak 12.sınıflar için durumu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bugün babam gitti geçirmeye ama hala geçirmemişler umarım geçirirler.
çilekeş adam 417 dedi: Veliyi çağırıp özürsüz devamsızlığı özürlü devamsızlığa geçirebiliyorsun. Tabii 30 günü geçerse kalınıyor ancak 12.sınıflar için durumu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bugün babam gitti geçirmeye ama hala geçirmemişler umarım geçirirler.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 8 Haziran 2022 #6 heartagram dedi: Evet bugün babam gitti geçirmeye ama hala geçirmemişler umarım geçirirler. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. 12. sınıfta devamsızlıktan kalma durumu yok bu sene.
heartagram dedi: Evet bugün babam gitti geçirmeye ama hala geçirmemişler umarım geçirirler. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. 12. sınıfta devamsızlıktan kalma durumu yok bu sene.
Denizxwq Decapat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #7 1 gün devamsızlık yaptım ve mutluyum ortalama 97 12 snf son stajım bugün bitti üniversite sınavına gireceğim bakalm
1 gün devamsızlık yaptım ve mutluyum ortalama 97 12 snf son stajım bugün bitti üniversite sınavına gireceğim bakalm
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 472 8 Haziran 2022 #8 Denizxwq dedi: 1 gün devamsızlık yaptım ve mutluyum ortalama 97 12 snf son stajım bugün bitti üniversite sınavına gireceğim bakalm Genişletmek için tıkla... Okulu baya seviyor gibisin ben katlanamadım tabi okulum iyi olmadığı için orası ayrı mesele benim ortalamam 92 keşke daha çok çalışsaydım :'' '
Denizxwq dedi: 1 gün devamsızlık yaptım ve mutluyum ortalama 97 12 snf son stajım bugün bitti üniversite sınavına gireceğim bakalm Genişletmek için tıkla... Okulu baya seviyor gibisin ben katlanamadım tabi okulum iyi olmadığı için orası ayrı mesele benim ortalamam 92 keşke daha çok çalışsaydım :'' '
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 8 Haziran 2022 #9 Denizxwq dedi: 1 gün devamsızlık yaptım ve mutluyum ortalama 97 12 snf son stajım bugün bitti üniversite sınavına gireceğim bakalm Genişletmek için tıkla... Ee konuyla ne alakası var?
Denizxwq dedi: 1 gün devamsızlık yaptım ve mutluyum ortalama 97 12 snf son stajım bugün bitti üniversite sınavına gireceğim bakalm Genişletmek için tıkla... Ee konuyla ne alakası var?
Denizxwq Decapat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #10 heartagram dedi: Okulu bayağı seviyor gibisin ben katlanamadım tabii okulum iyi olmadığı için orası ayrı mesele benim ortalamam 92 keşke daha çok çalışsaydım:" ' Genişletmek için tıkla... Hocalar sayesinde. aabcc dedi: Ee konuyla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Af geldi ya ondan. aabcc dedi: Ee konuyla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... PC bilgilerini nasıl girdin? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
heartagram dedi: Okulu bayağı seviyor gibisin ben katlanamadım tabii okulum iyi olmadığı için orası ayrı mesele benim ortalamam 92 keşke daha çok çalışsaydım:" ' Genişletmek için tıkla... Hocalar sayesinde. aabcc dedi: Ee konuyla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Af geldi ya ondan. aabcc dedi: Ee konuyla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... PC bilgilerini nasıl girdin?