İlk dönem 27,5 gün devamsizligim vardı 20 özürlü 7.5 gün özürsüz, ki özürlüleri de müdürle konuşarak geçirdik hemen müdür hiç azar etmeden daha fazla devamsızlık yapma falan dedi komple özürlüye almıştı 20 günü. Ben de 2 hafta tatilde sonra iyice duzenimi kurmuştum zaten 15 tatilde daha iyi çalıştım hayat kalite standardim attı diyebilirim okul acilinda da bir türlü gidesim gelmedi sonuç olarak bugün perşembe ve 4 gündür gitmedim devamsizlik 31.5'a çıktı. Bu sene af gelme olasılığını herkes konuşuyor ama bir af gelme olasılığı var mı? Bizim okulda hocalar af gelir diyor bizzat edebiyat hocama derse geç kaldım diye geçen dönem hocam silin zaten 20 kusur gün devamsizligim var dedim gülerek zaten sildiriyorlar kafana takma dedi. Tabii bazı hocalar tehdit etmeyi sevdikleri için geleceksiniz diye tutturuyorlar üstüne geçen sene devamsızlığı 30'dan fazla olduğu halde 11. sınıfı geçen bir sürü arkadaşım vardı yani çok kararsız kaldım ben de risk alıp artık okula sınav harici gitmeme kararı aldım. Cidden tamamen zaman kaybı 8 dersin gerçekten de 8'inde uyuyorum ve dil bölümündeyim dil dersinde bile uyuyorum hoca test dağıtmadigi sürece çünkü işime yarar bir şey anlatmıyor hep bildiğin şeyler. Umarım sınıfta kalmam ki kalırsam da benimle beraber çok kişi yanar umarım bunca gencin bir senesi heba olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör: