12. sınıfta devamsızlıktan kalma

Yusuf2939

Hectopat
Daha fazla  
İlk dönem 27,5 gün devamsizligim vardı 20 özürlü 7.5 gün özürsüz, ki özürlüleri de müdürle konuşarak geçirdik hemen müdür hiç azar etmeden daha fazla devamsızlık yapma falan dedi komple özürlüye almıştı 20 günü. Ben de 2 hafta tatilde sonra iyice duzenimi kurmuştum zaten 15 tatilde daha iyi çalıştım hayat kalite standardim attı diyebilirim okul acilinda da bir türlü gidesim gelmedi sonuç olarak bugün perşembe ve 4 gündür gitmedim devamsizlik 31.5'a çıktı. Bu sene af gelme olasılığını herkes konuşuyor ama bir af gelme olasılığı var mı? Bizim okulda hocalar af gelir diyor bizzat edebiyat hocama derse geç kaldım diye geçen dönem hocam silin zaten 20 kusur gün devamsizligim var dedim gülerek zaten sildiriyorlar kafana takma dedi. Tabii bazı hocalar tehdit etmeyi sevdikleri için geleceksiniz diye tutturuyorlar üstüne geçen sene devamsızlığı 30'dan fazla olduğu halde 11. sınıfı geçen bir sürü arkadaşım vardı yani çok kararsız kaldım ben de risk alıp artık okula sınav harici gitmeme kararı aldım. Cidden tamamen zaman kaybı 8 dersin gerçekten de 8'inde uyuyorum ve dil bölümündeyim dil dersinde bile uyuyorum hoca test dağıtmadigi sürece çünkü işime yarar bir şey anlatmıyor hep bildiğin şeyler. Umarım sınıfta kalmam ki kalırsam da benimle beraber çok kişi yanar umarım bunca gencin bir senesi heba olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda ne durumdasın kanka hocalar siliyor mu devamsızlıkları?

Yok kanka silme olmadı devamsızlıktan sınıf tekrarı yapacağım maalesef af gelmez ise. Gerçi o sınıf tekrarını açıktan yaparım ve ÖSYM ye tekrar hazırlanırım daha iyisi için muhtemelen. MEB'in açıklamaları zaten şaka gibi neymiş en çok verimi okuldan alırmışız :D ÖSYM sınavında çıkan sorunun 12. sınıf müfredatı ile uzaktan yakından bağlantısı yok ama sırf bunu sebep göstererek af getirmeyeceğiz diyor yapacak bir şey yok.

Yok kanka silme olmadı devamsızlıktan sınıf tekrarı yapacağım maalesef af gelmez ise. Gerçi o sınıf tekrarını açıktan yaparım ve ÖSYM ye tekrar hazırlanırım daha iyisi için muhtemelen. MEB'in açıklamaları zaten şaka gibi neymiş en çok verimi okuldan alırmışız :D ÖSYM sınavında çıkan sorunun 12. sınıf müfredatı ile uzaktan yakından bağlantısı yok ama sırf bunu sebep göstererek af getirmeyeceğiz diyor yapacak bir şey yok.
Ben son haftalarda gittim açıkta uğraşmamak için zor oldu ama zaten seneye tekrar gireceğim.😁Logaritmadan garanti 2 netim var derken çıkan tek soruyuda yapamadım bunlar hala meb kitaplarına bakın diyorlar.

Ben son haftalarda gittim açıkta uğraşmamak için zor oldu ama zaten seneye tekrar gireceğim.😁logaritmadan garanti 2 netim var derken çıkan tek soruyuda yapamadım bunlar hala MEB kitaplarına bakın diyorlar.

Ya işte bizim öğretmenlerimizde de sıkıntı var gerçi onlar da biraz emir kulu ama az bir dayanışma ile sesimizi duyurabilirlerdi. MEB gidip okullara tabiri caizse haberli bir şekilde baskın yapıyor müdürle de zaten öğretmenlere haber veriyor bakan geliyor diye ondan sonrası belli zaten hepsi yalakaya dönüşüyor. Örneğin bizim okul bakanı geçtim belediye başkanı geldi denetime onda bile öğretmenler aniden çok katı oldu çocuklar ders işleyeceğiz şimdi bu ders rahat durun sessiz bir şekilde diğer ders zaten serbestsiniz deyip aniden ciddi role büründüler. Sonuç olarak denetim geldi bizim sınıfa ve ders işlediğimizi gördü ve hmm demek ki çocuklar 12. sınıfta sürekli böyle ders işliyor kafasıyla gittiler halbuki o gün 8 dersten 3-4'unu işlemiştik birisi de denetim geldi diye :D bir türlü anlamıyor MEB bu 12. sınıfın gereksizligğini gerçi önceki bakanlar az çok anlıyordu da bu bakan tam olarak anlamıyor. Açık liseye de Allah'tan kredilerim az 2 sınava gir çık yapıp mezun olurum inşallah.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı