12. sınıfta dilden eşit ağırlığa geçmek

roSen

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba! 12. sınıf dil öğrencisiyim. Hayatımda, fikirlerimde ve hedeflerimde bir takım değişiklikler oldu ve bu sebeple eşit ağırlığa geçmek istiyorum. Dil derslerinde edebiyat vardı ama bu edebiyat dersi eşit ağırlık ile aynı mı yoksa başka bir edebiyat daha mı var? Eğer dilden eşit ağırlığa geçersem hangi derslerin sorumluluk sınavına gireceğim?

Dilde yanılmıyorsam edebiyat ve bazı liselerde seçmeli edebiyat oluyor. Sizde seçmeli edebiyat var mıydı? Ama edebiyattan daha önemli bir konu var, matematik. Ayrıca 12. sınıf başlamadan geçtiğin için sorumluluk falan olmaz diye biliyorum ama yine de @PARASIZ ERKEK hocam bu konularda daha bilgili.

Dilde yanılmıyorsam edebiyat ve bazı liselerde seçmeli edebiyat oluyor. Sizde seçmeli edebiyat var mıydı? Ama edebiyattan daha önemli bir konu var, matematik. Ayrıca 12. sınıf başlamadan geçtiğin için sorumluluk falan olmaz diye biliyorum ama yine de @PARASIZ ERKEK hocam bu konularda daha bilgili.
Edebiyat vardı ama seçmeli edebiyat dersimiz yoktu dostum. Okulun müdür yardımcısını aradığımda bana sınava gireceğimi söyledi.

Bu arada seçmeli edebiyat ve edebiyat arasında ki fark nedir? Farklı konular mı işleniyor?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı