12.sınıfta EA'dan sayısala geçiş yapılmalı mı?

Yardımınıza ihtiyacım var. EA öğrencisiyim ve bölümünden memnun değilim. Ne yazık ki bazı şeylerin farkına geç vardım. Hedef sayısal ilk 150k TYT fende fizik ile biyoloji konularını biliyorum. Mezuna kalmak hiç problem değil. Sayısala geçmek istiyorum. Bu konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. EA'da boşuna ders çalışıyorum gibi hissediyorum.

Düzenli çalışabilirim ve fen bilimlerini yaparım diyorsan geçilebilir ama çalışman lazım. Kendine bir hedef belirle ona göre çalışırsan daha iyi olur.

Yardımınıza ihtiyacım var. EA öğrencisiyim ve bölümünden memnun değilim. Ne yazık ki bazı şeylerin farkına geç vardım. Hedef sayısal ilk 150k TYT fende fizik ile biyoloji konularını biliyorum. Mezuna kalmak hiç problem değil. Sayısala geçmek istiyorum. Bu konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. EA'da boşuna ders çalışıyorum gibi hissediyorum.
sayısal o kadar kolay değil 1 senede halledemezsin eğerki mezuna kalırım diyorsan sen bilirsin ama az bir zamanda çok zor güzel bir sıralama yapman bence ea dan devam et

Sayısal o kadar kolay değil 1 senede halledemezsin eğer ki mezuna kalırım diyorsan sen bilirsin ama az bir zamanda çok zor güzel bir sıralama yapman bence EA'dan devam et.

Matematik her şekilde görüyorum zaten mezuna kaldığımı da varsayarsam 1 yıl 10 ay gibi bir sürede 3 tane fen dersini yapamamak için bir engelim olduğunu düşünmüyorum TYT konularını biliyorum soru çözmem gerek sadece.

Matematik her şekilde görüyorum zaten mezuna kaldığımı da varsayarsam 1 yıl 10 ay gibi bir sürede 3 tane fen dersini yapamamak için bir engelim olduğunu düşünmüyorum TYT konularını biliyorum soru çözmem gerek sadece.
yani şahsen düşünecek olursam sana çok fazla yük olur konu sadece matematik değil fen bile çok zor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı