12. sınıfta EA'ya geçilir mi?

Salih44444

Decapat
Daha fazla  
11.sınıfta sayısaldım ve 52 ortalama ile sınıfı geçtim sınavlara son 2 gün kala çalışıyordum, sizce 12. sınıfta EA'ya geçmeli miyim?

Geçen arkadaşım vardı (2022). 12.sınıf başında TYT 75-85 netleri varken EA'ya geçiş yaptı. Daha sonrasında Tr 878. olmuştu. Sana ve çalışmana bağlı.

Eşit ağırlık geçsen çalışıcak mısın? Pek sanmıyorum sorun bölümünde değilde bi tık sende gibi.

Bu senin ne yapmak istediğine hangi bölüm okuyacağına bağlı.

Eşit ağırlık geçsen çalışacak mısın? Pek sanmıyorum sorun bölümünde değil de bir tık sende gibi.

Belki problem orada olmayabilir yine de her insan için sevdiği işi yapması en iyi hocam

Bölüme ve ne olmak istediğine bağlı.

Bu senin ne yapmak istediğine hangi bölüm okuyacağına bağlı.

Belki problem orada olmayabilir yine de her insan için sevdiği işi yapması en iyi hocam

Ders çalışmayı sevmiyor gibi kendi isteğine bağlı sayısal dersleri sevmiyorsa değişsin ama hedefi liseyi bitirmekse 12. sınıfta daha rahat geçirirler.

Ders çalışmayı sevmiyor gibi kendi isteğine bağlı sayısal dersleri sevmiyorsa değişsin ama hedefi liseyi bitirmekse 12. sınıfta daha rahat geçirirler.

Eskiden açık liseye geçiş vardı, o durum olsa aslında çok avantajlı olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…