Salih44444 Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 11.sınıfta sayısaldım ve 52 ortalama ile sınıfı geçtim sınavlara son 2 gün kala çalışıyordum, sizce 12. sınıfta EA'ya geçmeli miyim?
11.sınıfta sayısaldım ve 52 ortalama ile sınıfı geçtim sınavlara son 2 gün kala çalışıyordum, sizce 12. sınıfta EA'ya geçmeli miyim?
FEDUX Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 863 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Eylül 2025 #2 Geçen arkadaşım vardı (2022). 12.sınıf başında TYT 75-85 netleri varken EA'ya geçiş yaptı. Daha sonrasında Tr 878. olmuştu. Sana ve çalışmana bağlı.
Geçen arkadaşım vardı (2022). 12.sınıf başında TYT 75-85 netleri varken EA'ya geçiş yaptı. Daha sonrasında Tr 878. olmuştu. Sana ve çalışmana bağlı.
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #3 Eşit ağırlık geçsen çalışıcak mısın? Pek sanmıyorum sorun bölümünde değilde bi tık sende gibi.
aruk Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #4 Bu senin ne yapmak istediğine hangi bölüm okuyacağına bağlı. KMDS dedi: Eşit ağırlık geçsen çalışacak mısın? Pek sanmıyorum sorun bölümünde değil de bir tık sende gibi. Genişletmek için tıkla... Belki problem orada olmayabilir yine de her insan için sevdiği işi yapması en iyi hocam
Bu senin ne yapmak istediğine hangi bölüm okuyacağına bağlı. KMDS dedi: Eşit ağırlık geçsen çalışacak mısın? Pek sanmıyorum sorun bölümünde değil de bir tık sende gibi. Genişletmek için tıkla... Belki problem orada olmayabilir yine de her insan için sevdiği işi yapması en iyi hocam
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #5 Bölüme ve ne olmak istediğine bağlı.
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #6 aruk dedi: Bu senin ne yapmak istediğine hangi bölüm okuyacağına bağlı. Belki problem orada olmayabilir yine de her insan için sevdiği işi yapması en iyi hocam Genişletmek için tıkla... Ders çalışmayı sevmiyor gibi kendi isteğine bağlı sayısal dersleri sevmiyorsa değişsin ama hedefi liseyi bitirmekse 12. sınıfta daha rahat geçirirler.
aruk dedi: Bu senin ne yapmak istediğine hangi bölüm okuyacağına bağlı. Belki problem orada olmayabilir yine de her insan için sevdiği işi yapması en iyi hocam Genişletmek için tıkla... Ders çalışmayı sevmiyor gibi kendi isteğine bağlı sayısal dersleri sevmiyorsa değişsin ama hedefi liseyi bitirmekse 12. sınıfta daha rahat geçirirler.
aruk Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #7 KMDS dedi: Ders çalışmayı sevmiyor gibi kendi isteğine bağlı sayısal dersleri sevmiyorsa değişsin ama hedefi liseyi bitirmekse 12. sınıfta daha rahat geçirirler. Genişletmek için tıkla... Eskiden açık liseye geçiş vardı, o durum olsa aslında çok avantajlı olabilirdi.
KMDS dedi: Ders çalışmayı sevmiyor gibi kendi isteğine bağlı sayısal dersleri sevmiyorsa değişsin ama hedefi liseyi bitirmekse 12. sınıfta daha rahat geçirirler. Genişletmek için tıkla... Eskiden açık liseye geçiş vardı, o durum olsa aslında çok avantajlı olabilirdi.