M macaastr Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 14 Ekim 2021 #1 Selamlar, ben 11. sınıfın başında eşit ağırlık bölümünden dil bölümüne geçiş yaptım. Şu an 12. sınıfım ve tekrar eşit ağırlığa geçmem mümkün müdür? Yani 2 defa değiştirme hakkı oluyor mu, yoksa 1 defa mı sadece?
Selamlar, ben 11. sınıfın başında eşit ağırlık bölümünden dil bölümüne geçiş yaptım. Şu an 12. sınıfım ve tekrar eşit ağırlığa geçmem mümkün müdür? Yani 2 defa değiştirme hakkı oluyor mu, yoksa 1 defa mı sadece?
O ofdaisy Centipat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 241 Çözümler 3 14 Ekim 2021 #2 Hakkınız vardır hocam. Kaldı ki üniversite sınavında okulda hangi alanda olduğunuz hiç önemli değil.
M macaastr Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 14 Ekim 2021 #3 ofdaisy dedi: Hakkınız vardır hocam. Kaldı ki üniversite sınavında okulda hangi alanda olduğunuz hiç önemli değil. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sağ olasın.
ofdaisy dedi: Hakkınız vardır hocam. Kaldı ki üniversite sınavında okulda hangi alanda olduğunuz hiç önemli değil. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sağ olasın.