12.sınıfta koleje gidilir mi?

held06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda normal bir Anadolu lisesinde 11.sınıf öğrencisiyim. 3 hafta sonra okula bitecek ve bir sınav öğrencisi olacağım. Yazın TYT mat-edebiyat bir de 11 tekrarı yapmayı düşünüyorum. Benim sizlere sorum sizce seneye koleje gitmeli miyim? (Çankaya Matfen Koleji büyük ihtimalle.) Yoksa normal okuldan veya açığa mı geçmeliyim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

TED'e geçebiliyorsan geç onun haricinde macera arama.

Okul sana zaman kaybı gibi geliyorsa evinde çalışmak kolayına geliyorsa etkili bir şekilde yapabileceğini düşünüyorsan açığa geçmek en güzel yol özel lisede OBP'ni yükseltebilirsin başka bir işe yaramaz.

Açığa geçiş zorlaştı bir de evde kendi başına konuları öğrenemeyebilir.

Açığa geçiş zorlaştı bir de evde kendi başına konuları öğrenemeyebilir.

Açığa geçiş sözde zorlaştı hala geçen tanıdıklarım var geçmesi hala kolay halk eğitim gibi bir şeydi oraya gittiğinde direk açığa alınabiliyorsun belli ücret karşılığında.

Açığa geçiş sözde zorlaştı hala geçen tanıdıklarım var geçmesi hala kolay halk eğitim gibi bir şeydi oraya gittiğinde direk açığa alınabiliyorsun belli ücret karşılığında.

Halk eğitimden geçiş yapabilmen için il milli eğitim müdürlüğünün senin mazeretin geçerli bulup sistemi açması lazım sistem açılmadan halk eğitimden kimse kimseyi geçiremez açığa.

Halk eğitimden geçiş yapabilmen için il milli eğitim müdürlüğünün senin mazeretin geçerli bulup sistemi açması lazım sistem açılmadan halk eğitimden kimse kimseyi geçiremez açığa.

Kendim geçtim 1 saatimi almadı önce hafızlık okuluna kayıt alıyorlar oradan direk açığa geçiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…