walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #1 12. sınıfım ve hocamız çok zor soracağım deyip zor sordu. Ben 5 aldım not olarak, en fazla alan da 50 aldı. Şimdi ben matemetikten kalsam sorun olur mu? Hoca sözlüye 60 70 verebilir (bir de proje var, tabii ayrıca 2. yazılılar). Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2021
12. sınıfım ve hocamız çok zor soracağım deyip zor sordu. Ben 5 aldım not olarak, en fazla alan da 50 aldı. Şimdi ben matemetikten kalsam sorun olur mu? Hoca sözlüye 60 70 verebilir (bir de proje var, tabii ayrıca 2. yazılılar).
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 16 Kasım 2021 #2 Belge alamazsın, başka da bir şey olmaz. Ben de 12.sınıfta 4 almıştım, sözlüyle geçirdi ama.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #3 The Fallen Angel dedi: Belge alamazsın, başka da bir şey olmaz. Ben de 12.sınıfta 4 almıştım, sözlüyle geçirdi ama. Genişletmek için tıkla... Hocam belki beni de sözlüyle geçirir zaten hiç belge almadım yani Sorumluluka falan kalmam
The Fallen Angel dedi: Belge alamazsın, başka da bir şey olmaz. Ben de 12.sınıfta 4 almıştım, sözlüyle geçirdi ama. Genişletmek için tıkla... Hocam belki beni de sözlüyle geçirir zaten hiç belge almadım yani Sorumluluka falan kalmam
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 16 Kasım 2021 #4 walter wick dedi: Hocam belki beni de sözlüyle geçirir zaten hiç belge almadım yani Sorumluluğa falan kalmam. Genişletmek için tıkla... Sadece edebiyat baraj ders olduğu için kalırsan direkt sorumluluğa giriyorsun. Edebiyattan kalma, gerisini boş ver.
walter wick dedi: Hocam belki beni de sözlüyle geçirir zaten hiç belge almadım yani Sorumluluğa falan kalmam. Genişletmek için tıkla... Sadece edebiyat baraj ders olduğu için kalırsan direkt sorumluluğa giriyorsun. Edebiyattan kalma, gerisini boş ver.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #5 The Fallen Angel dedi: Kalırsan direkt sorumluluğa giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece edebiyat için mi sorumluğa giriyorum zaten diğerleri 50 üstü
The Fallen Angel dedi: Kalırsan direkt sorumluluğa giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece edebiyat için mi sorumluğa giriyorum zaten diğerleri 50 üstü
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 16 Kasım 2021 #6 walter wick dedi: Sadece edebiyat için mi sorumluğa giriyorum zaten diğerleri 50 üstü. Genişletmek için tıkla... Edebiyatta 2 dönem ortalaman 50'nin altındaysa girersin sorumluluğa. Bu dönem düşükse diğer dönem yükseltmeye bak.
walter wick dedi: Sadece edebiyat için mi sorumluğa giriyorum zaten diğerleri 50 üstü. Genişletmek için tıkla... Edebiyatta 2 dönem ortalaman 50'nin altındaysa girersin sorumluluğa. Bu dönem düşükse diğer dönem yükseltmeye bak.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #7 The Fallen Angel dedi: Edebiyatta 2 dönem ortalaman 50'nin altındaysa girersin sorumluluğa. Bu dönem düşükse diğer dönem yükseltmeye bak. Genişletmek için tıkla... Hocam edebiyatta sıkıntı yok sadece matematik 50 altı
The Fallen Angel dedi: Edebiyatta 2 dönem ortalaman 50'nin altındaysa girersin sorumluluğa. Bu dönem düşükse diğer dönem yükseltmeye bak. Genişletmek için tıkla... Hocam edebiyatta sıkıntı yok sadece matematik 50 altı
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 16 Kasım 2021 #8 walter wick dedi: Hocam edebiyatta sıkıntı yok sadece matematik 50 altı Genişletmek için tıkla... Tamam reis, o zaman ilk söylediğim geçerli işte. Belge alamazsın sadece, sorumluluğa girmezsin merak etme.
walter wick dedi: Hocam edebiyatta sıkıntı yok sadece matematik 50 altı Genişletmek için tıkla... Tamam reis, o zaman ilk söylediğim geçerli işte. Belge alamazsın sadece, sorumluluğa girmezsin merak etme.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #9 The Fallen Angel dedi: Tamam reis, o zaman ilk söylediğim geçerli işte. Belge alamazsın sadece, sorumluluğa girmezsin merak etme. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam anladım teşekkürler yani şimdi sadece belge alamam sorumluluk almam
The Fallen Angel dedi: Tamam reis, o zaman ilk söylediğim geçerli işte. Belge alamazsın sadece, sorumluluğa girmezsin merak etme. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam anladım teşekkürler yani şimdi sadece belge alamam sorumluluk almam
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 19 Kasım 2021 #10 walter wick dedi: sadece belge alamam sorumluluk almam. Genişletmek için tıkla... Aynen, çok da problem oluşturmaz. Kaldı ki belge almasan da sorun olmaz.
walter wick dedi: sadece belge alamam sorumluluk almam. Genişletmek için tıkla... Aynen, çok da problem oluşturmaz. Kaldı ki belge almasan da sorun olmaz.