Çözüldü 12. sınıfta meslek lisesinde sınıfta kalma var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert Abacı

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Şimdi ben meslek lisesinde okuyorum. Mart ayına kadar asansör firmasında staj yapıyordum. Sonra sorun falan yaşadım işletmeyle ve işten çıkarıldım. Normalde hocalar bize sene başında işletme bulamazsanız okula gelip gidersiniz dediler ve ben mart ayından sonra haftada 3 gün (çarşamba, perşembe, cuma) okula gelmeye başladım. Ama yok yazılmaya devam ettim bende bunu hocalarımla müdür yardımcısıyla konuştum ve yapacakları bir şey olmadıklarını söylediler. Devamsızlığım 32 gün oldu, şimdi ben sınıfta kalır mıyım? Bırakırlar mı yani? Bir de bunun çözümü yok mu sınıf geçme falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Toplam devamsızlığınız 30 günü geçtiği için kalıyorsunuz. Hocalarınızla bir konuşun, idareyle sizin adınıza konuşsun. En azından iki günlük devamsızlığınızı faaliyete aktarırlarsa kalmazsınız çünkü faaliyet devamsızlıktan sayılmıyor.
@Mert Abacı, konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru var mıdır?
Toplam devamsızlığınız 30 günü geçtiği için kalıyorsunuz. Hocalarınızla bir konuşun, idareyle sizin adınıza konuşsun. En azından iki günlük devamsızlığınızı faaliyete aktarırlarsa kalmazsınız çünkü faaliyet devamsızlıktan sayılmıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

1.dönem takdir almıştım yani takdir alan öğrenciyi sırf devamsızlık yaptı diye sınıfta bırakırlar mı? Bunun başka bir yolu yok mudur?

@Mert Abacı, bırakırlar. Devamsızlıktan kalırsanız doğrudan başarısız sayılırsınız, diploma puanınızın önemi yok. Orta yolu bulmayı deneyin. Mesela o iki gün devamsızlığınızı faaliyete geçirmeleri için rica edin. İstedikleri ne ise yapın, orta yolunu bulmaya çalışın.
@Mert Abacı, farklı soru var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı