Merhaba arkadaşlar, nasılsınız iyisinizdir umarım. Konuda belirtiğim üzere 12 sınıftan açığa geçmek istiyorum sırf bu staj yüzünden 2 defa yer değiştirdim olmuyor aranızda geçenler var mı? Nasıl yol izleyebilirim?
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız iyisinizdir umarım. Konuda belirtiğim üzere 12 sınıftan açığa geçmek istiyorum sırf bu staj yüzünden 2 defa yer değiştirdim olmuyor aranızda geçenler var mı? Nasıl yol izleyebilirim?
Bende şuan 12. Sınıfın ve açığa geçmek istiyordum fakat garip garip kural getirdiler. Aynı şekil bende bir kez staj yeri değiştirdim.
Yani demek istediğim bende naylon yapmak istiyordum fakat tamamen hocanın insafına kalmış durumdayız.
Orasi calistigin yere gore degisiyor. Ancak cogu zaman zaten stajerlere pek bir sey yaptirmiyorlar. Mahalle arasi bir yere girersen tabii kotu gecer. Ayrica normal bir ise girsen bile yas tutmadigi icin zaten asgeri ucret alamazsin. Iste o zaman kole gibi calismis olursun.