12. sınıfta meslek lisesinden açığa geçme

Deli1Yürek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız iyisinizdir umarım. Konuda belirtiğim üzere 12 sınıftan açığa geçmek istiyorum sırf bu staj yüzünden 2 defa yer değiştirdim olmuyor aranızda geçenler var mı? Nasıl yol izleyebilirim?

Artik oyle istedigin gibi gecemiyorsun aciga. Hem aciktan daha iyi bence staj yapmak, en azindan para aliyorsun.

Açığa geçişler değişti diye biliyorum. Belli bir zorunluluğunuz yoksa geçemiyorsunuz.Yanlışım varsa düzeltin.

Konu sadece stajsa naylon yap nolacak.
Bende şuan 12. Sınıfın ve açığa geçmek istiyordum fakat garip garip kural getirdiler. Aynı şekil bende bir kez staj yeri değiştirdim.
Yani demek istediğim bende naylon yapmak istiyordum fakat tamamen hocanın insafına kalmış durumdayız.

Artik oyle istedigin gibi gecemiyorsun aciga. Hem aciktan daha iyi bence staj yapmak, en azindan para aliyorsun.
Köle gibi çalışıp 3 bin lira alıyosun kesinlikle değmez naylon yapıp normal bir işte çalışmak veya sınava hazırlanmak daha mantıklı.

Köle gibi çalışıp 3 bin lira alıyosun kesinlikle değmez naylon yapıp normal bir işte çalışmak veya sınava hazırlanmak daha mantıklı.

Orasi calistigin yere gore degisiyor. Ancak cogu zaman zaten stajerlere pek bir sey yaptirmiyorlar. Mahalle arasi bir yere girersen tabii kotu gecer. Ayrica normal bir ise girsen bile yas tutmadigi icin zaten asgeri ucret alamazsin. Iste o zaman kole gibi calismis olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…