Okul değiştiemek için nakil başvurusunda bulunacaktım ama dönem sonu son 3 hafta nakil başvurusu yapılamıyormuş yönetmelik vs. 15 tatile girdiğimizde ilk pazartesi günü nakil başvurusu yapabiliyor muyum bilen var mı? Lise 4'üm bu arada.
Okul değiştiemek için nakil başvurusunda bulunacaktım ama dönem sonu son 3 hafta nakil başvurusu yapılamıyormuş yönetmelik vs. 15 tatile girdiğimizde ilk pazartesi günü nakil başvurusu yapabiliyor muyum bilen var mı? Lise 4'üm bu arada.
Nakil başvuruları aydan aya yapılıyor. Yani 2. dönemin ilk haftasında nakil başvuru yapabilmeniz gerek. Bende tam bilmiyorum ama kurallarına göre yapabiliyor olmalısın.
Nakil başvuruları aydan aya yapılıyor. Yani 2. dönemin ilk haftasında nakil başvuru yapabilmeniz gerek. Bende tam bilmiyorum ama kurallarına göre yapabiliyor olmalısın.
Nakil başvurusuna gerek yok çok az kalmış dişinizi sıkın.
Ama eğer bölümünüzden memnun değilseniz ya da sürekli dersi kaynatıyorlarsa sınavları boş verin 15 20 puan yeter 12. sınıflarda kalma olmuyor hatta devamsızlıkta bile eğer bakan fikir değiştirmez ise.
Dönemin son 3 haftasında nakil işlemleri kapatılıyor. Yani tatile kalan zamandada nakil başvurusu yapılmıyor. 15 tatilde ise sistemler kapalı olabilir. En iyisi 2. dönemin başında yapmak.