12. sınıfta ne kadar çalışmak gerekli?

swica

Kilopat
Katılım
4 Mayıs 2019
Mesajlar
308
Makaleler
1
12. sınıfa geçtim. 11'im tamamen boş, yani TYT + AYT hazırlanmam lazım. Sayısal öğrencisiyim. Sizce nasıl bir çalışma sistemi yapılmalı? Çalışıyorum ama verimli bulmuyorum, ayrıca yavaşmışım gibi hissediyorum. Sizler benden daha tecrübelisinizdir. Verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Sadece ders hakkında değil. Gerek YKS gerekse meslek alanında tavsiyelerinizi bu anlamda gelişebilmiş ya da tavsiye verebilecek kişiler yardım ederse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
11'i neden boş geçirdiniz? Bana kalırsa günde en az 11 saat çalışılmalı. Kendinize en uygun çalışma metodunu yine kendiniz bulacaksınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı