12. sınıfta okula gitmeyenler açık liseye geçebiliyor mu?

2angel2

Zeptopat
Daha fazla  
Lisenin başından beri açık liseye geçmek istiyordum ancak 3 yıl sabrettikten sonra bir anda açık liseye geçmeyi zorlaştırdılar. Ben 1 yıl daha kendime o ızdırabı çektirmemeye karar verdim ve okula gitmedim. Okulu bırakma sebebimin bana yapılmış olan zorbalıklar,
Öğretmenlerle, idareyle olan sorunlarım. Ben 1 yılımı bu insanlarla geçirmek yerine şu anda İngilizcemi geliştiriyorum, sporuma gidiyorum, her gün kitap okumaya özen gösteriyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıp farklı kültürlere.
Falan bakıyorum. Ailem de zorlamadı. Sorum şu ki bu yıl açık liseye benim durumumdaki birisi.
Geçebilir mi? Sabah halk eğitime gittim oradaki kişi yarın gel belki girersin tarzında bir şey dedi.

Hocam sizin de bildiğiniz gibi kafanıza göre geçemiyorsunuz, 2 sene sınıfta kalınca geçilebiliyor diye biliyorum.

11. sınıfsınız sanırım, ben de 11. sınıfım ve açığa geçmek istiyorum benzer sebeplerden dolayı, ancak çok zorlaştı bu iş; dayanın 1.5 sene bitiyor sonra.

Hocam sizin de bildiğiniz gibi kafanıza göre geçemiyorsunuz, 2 sene sınıfta kalınca geçilebiliyor diye biliyorum.

11. sınıfsınız sanırım, ben de 11. sınıfım ve açığa geçmek istiyorum benzer sebeplerden dolayı, ancak çok zorlaştı bu iş; dayanın 1.5 sene bitiyor
Merhabalar soruda da yazmıştım aslında fakat 12. Sınıfım ve liseye eylülden beri gitmiyorum, yani bir şeye dayanmamı gerektiricek bir durum yok şuanda.

Merhabalar soruda da yazmıştım aslında fakat 12. Sınıfım ve liseye eylülden beri gitmiyorum, yani bir şeye dayanmamı gerektiricek bir durum yok şuanda.
1 sene dayanamam diyince anlamadım 12 mi 11 mi olduğunuzu. Keşke gitseydiniz, zor açığa geçmeniz, ama kesin birşey de diyemem belki kıyak geçerler yardımcı olurlar.

Kıyak geçileceğini sanmam bizlere kimse acımıyor artık.
Ben de sanmıyorum, yazık etmişsiniz kendinize. Bu sene sınıfta kaldınız, seneye de kalırsanız geçersiniz açığa ama çok lüzumsuz bir iş bence.

Neyse artık yks'ye 1 sene fazladan çalışırsınız, bütün eksiklerinizi kapatıp sağlam bir üniversite kazanırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı