12. sınıfta sadece dershane olur mu?

Efe Merey

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 11.sınıfım yılın bitmesine de az kaldı. Okulum verimsiz olduğunu düşündüğüm ve uzak olduğu için seneye açığa alıp dershaneden devam etmek istiyorum ama bu yıl açığa geçmek için bazı şartlar getirilmiş. Açığa bir türlü geçebilme şansım var mı?

Şu an 11.sınıfım yılın bitmesine de az kaldı. Okulum verimsiz olduğunu düşündüğüm ve uzak olduğu için seneye açığa alıp dershaneden devam etmek istiyorum ama bu yıl açığa geçmek için bazı şartlar getirilmiş. Açığa bir türlü geçebilme şansım var mı?
dershanedeki hocalar bazen bayabi hızlı gidebiliyorlar ona göre seçmelisin ve unutma dershaneye gideceksen hafta sonlarının orada geçiceğini ve hafta içi okul sonrası bazı günler dershaneye gideceğini unutma , baya bi yorucu oluyor

eğer giderim yorulmam diyorsan dert olmaz , ben gidiyorum çok vakit alıyo ve eğer kötü sınıfta isen dersler bazen boş geçebiliyo zaman kaybı gibi gelebilir haberin olsun ( keşke ben gitmesem dediğim zamanlar oluyor ama bu ilk önce senin kararın) ben disipliniyim kaldırabilirim diyosan dert değil her türlü yaparsın

Dersahaneye şu an gidiyorum zaten hocalar kesinlikle okuldakilerden iyi ve çok daha ilgililer. Günümün çoğunu orada yani hocaların yanında ders çalışarak geçireceğim ve bu şekilde de yol beni yormayacak. Ben sadece açığa alma olayını pek kestiremedim.

Açığa geçmek imkansız gibi bir şey oldu ancak benim bir arkadaşım bir yöntemle geçti bu sene

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı