marcos20202 Yoctopat Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:49 #1 Mesleki ve teknik Anadolu lisesinde 12. sınıf öğrencisiyim SGK da staj görüyorum. SGK sözleşmemi feshetmek istediğini söyledi daha önce 11. sınıfta sınıf tekrarı yapmıştım şu anda açık öğretime geçmem mümkün müdür?
Mesleki ve teknik Anadolu lisesinde 12. sınıf öğrencisiyim SGK da staj görüyorum. SGK sözleşmemi feshetmek istediğini söyledi daha önce 11. sınıfta sınıf tekrarı yapmıştım şu anda açık öğretime geçmem mümkün müdür?
DunkelKlang Femtopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 583 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:59 #2 Daha önceden sınıf tekrarı yaptığınız için mümkün, geçebilirsiniz. 2. dönem geçişinizi yaparsınız.
marcos20202 Yoctopat Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:39 #3 DunkelKlang dedi: Daha önceden sınıf tekrarı yaptığınız için mümkün, geçebilirsiniz. 2. dönem geçişinizi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Yani şu an geçebilirim değil mi dönem geldiğinde.
DunkelKlang dedi: Daha önceden sınıf tekrarı yaptığınız için mümkün, geçebilirsiniz. 2. dönem geçişinizi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Yani şu an geçebilirim değil mi dönem geldiğinde.
DunkelKlang Femtopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 583 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 59 dakika önce #4 Evet, geçebilirsiniz.