12. sınıfım ve atp-motor bölümündeyim, herhangi bir şekilde beceri sınavı için bize doğru düzgün bir eğitim verilmedi, stajımız zaten yazın 2 ay ve okul içerisinde de hocaların sorumluluk alamam diyerek dersleri sadece not tutturarak geçirdiği için sene sonu yapılacak sınavdan geçebileceğimi sanmıyorum. Üniversite okuyacağım ve açık Anadolu lisesine geçmeyi düşünüyorum ama bana bunun faydası mı olur yoksa zararı mı bilmiyorum. Geçersem alttan almam gereken dersler neler ve nasıl olur? Bana genel bir bilgi ve fikir verir misiniz? @333365
Merhaba, açık liseye geçmenizi tavsiye ediyorum. Krediniz bir tık düşük başlayabilir fakat sorun oluşturacağını düşünmüyorum. En kötü ihtimalle 3. dönem sınavına girer, işi halledersiniz.
Ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben zaten liseye direkt açık liseden başladım ve dershane tarzı bir yere gidiyorum. Şu an 10. sınıfım ve daha şimdiden netlerim 105 vs. Tabii ki öneririm daha rahat çalışırsınız.
Merhaba, açık liseye geçmenizi tavsiye ediyorum. Krediniz bir tık düşük başlayabilir fakat sorun oluşturacağını düşünmüyorum. En kötü ihtimalle 3. dönem sınavına girer, işi halledersiniz.
Eğer Anadolu lisesine geçersen Almancayı muhtemelen alttan alırsın. Sınav senesi bunlarla uğraşmanın çok mantığı yok. Doğrudan düz açık liseye geç, stajdan da yırtarsın.
Ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben zaten liseye direkt açık liseden başladım ve dershane tarzı bir yere gidiyorum. Şu an 10. sınıfım ve daha şimdiden netlerim 105 vs. Tabii ki öneririm daha rahat çalışırsınız.
Herhangi bir şey olmaz zaten sınavlar sıkınti deil merak etme sadece şuan 1. Dönem bittiği için sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ama büyük ihtimalle olmaz yani gecmenizi şiddetle tavsiye ederim arkadaşın da dediği gibi 3.donem sınavları da var zaten rahat mezun olursunuz.
Eğer Anadolu lisesine geçersen Almancayı muhtemelen alttan alırsın. Sınav senesi bunlarla uğraşmanın çok mantığı yok. Doğrudan düz açık liseye geç, stajdan da yırtarsın.