yağızSSD Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #11 Escobarr16 dedi: Hem diger iyi okullarin ortamini gormek hem de yeni arkadaşlar edinmek icindi. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün çok ciddi bir şekilde uyarı yaptılar sınıf değişikliği olmayacak diye hocanın yanına gitmeye çekindim
Escobarr16 dedi: Hem diger iyi okullarin ortamini gormek hem de yeni arkadaşlar edinmek icindi. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün çok ciddi bir şekilde uyarı yaptılar sınıf değişikliği olmayacak diye hocanın yanına gitmeye çekindim
Escobarr16 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 688 Çözümler 3 Yer Chicago 8 Eylül 2025 #12 yağızSSD dedi: Hocam bugün çok ciddi bir şekilde uyarı yaptılar sınıf değişikliği olmayacak diye hocanın yanına gitmeye çekindim Genişletmek için tıkla... İyice sıkılasmıstır hersey hocam.
yağızSSD dedi: Hocam bugün çok ciddi bir şekilde uyarı yaptılar sınıf değişikliği olmayacak diye hocanın yanına gitmeye çekindim Genişletmek için tıkla... İyice sıkılasmıstır hersey hocam.
yağızSSD Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #13 Escobarr16 dedi: İyice sıkılasmıstır hersey hocam. Genişletmek için tıkla... Valla gitmek istediğim sınıfın rehber hocası beni iyi tanıyor bi onunla konuşunca belki olur yoksa zor iş
Escobarr16 dedi: İyice sıkılasmıstır hersey hocam. Genişletmek için tıkla... Valla gitmek istediğim sınıfın rehber hocası beni iyi tanıyor bi onunla konuşunca belki olur yoksa zor iş
Escobarr16 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 688 Çözümler 3 Yer Chicago 8 Eylül 2025 #14 yağızSSD dedi: Vallahi gitmek istediğim sınıfın rehber hocası beni iyi tanıyor bir onunla konuşunca belki olur yoksa zor iş Genişletmek için tıkla... Evet o yöntemide deneyebilirsin.
yağızSSD dedi: Vallahi gitmek istediğim sınıfın rehber hocası beni iyi tanıyor bir onunla konuşunca belki olur yoksa zor iş Genişletmek için tıkla... Evet o yöntemide deneyebilirsin.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.175 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #15 yağızSSD dedi: Hocam bugün çok ciddi bir şekilde uyarı yaptılar sınıf değişikliği olmayacak diye hocanın yanına gitmeye çekindim. Genişletmek için tıkla... Bence yine şansınızı deneyin en kötü sınıfınızı değiştirmezler.
yağızSSD dedi: Hocam bugün çok ciddi bir şekilde uyarı yaptılar sınıf değişikliği olmayacak diye hocanın yanına gitmeye çekindim. Genişletmek için tıkla... Bence yine şansınızı deneyin en kötü sınıfınızı değiştirmezler.
yağızSSD Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #16 tavuk_sevdalısı dedi: Bence yine şansınızı deneyin en kötü sınıfınızı değiştirmezler. Genişletmek için tıkla... Yarın rehberlik hocasına gideceğim en yüksek şansım orada.
tavuk_sevdalısı dedi: Bence yine şansınızı deneyin en kötü sınıfınızı değiştirmezler. Genişletmek için tıkla... Yarın rehberlik hocasına gideceğim en yüksek şansım orada.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.778 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #17 Hocam her şey idarecilerin isteğine bağlı. Yani MEB'in olmaz dediğini yapar, olur dediğini yapmazlar. En doğrusu uygun bir dille görüşmek.
Hocam her şey idarecilerin isteğine bağlı. Yani MEB'in olmaz dediğini yapar, olur dediğini yapmazlar. En doğrusu uygun bir dille görüşmek.