12. sınıfta devamsızlık yapan kişi sayısı çoktu acaba harbiden de sınıfta kalanlar oldu mu diye meraktan açtım konuyu. Şayet olduysa YKS sınavına o kadar devamsızlıktan kalan öğrenci oldu sıralamalarda nasıl bir etki yapacak merak ediyorum.
12. sınıfta devamsızlık yapan kişi sayısı çoktu acaba harbiden de sınıfta kalanlar oldu mu diye meraktan açtım konuyu. Şayet olduysa YKS sınavına o kadar devamsızlıktan kalan öğrenci oldu sıralamalarda nasıl bir etki yapacak merak ediyorum.
Arkadaşında ileri seviyede asosyallik korkusu var galiba güvenli bölgeyi sınıfı olarak görüyor. Ben öyle anladım şahsen yoksa hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir bu şu an.
Zannetmiyorum hocam şahsen bizim okul geçen sene herkesin devamsızlığını sildiriyordu hatta okulun son günü anons geçtiler sildirmeyen varsa ya da özürlüye geçirmeyen varsa gelsin geçirsin diye. Üstüne birçok kişinin bayağı bir devamsızlık yapıp ona rağmen geçtiğini gördüm bu sene ise Milli Eğitim Bakanı nasıl bir korku saldıysa artık zar zor özürsüzden özürlüye geçirdiler devamsızlıkları ama sildirme olmamıştır muhtemelen özel okullar dışında.