12. sınıfta sorumluluk sınavından kalınırsa ne olur?

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba kolay gelsin haftaya 10. sınıf edebiyattan sorumluluk sınavım var ve şu anda 12. sınıfım. Eğer o sınavı da geçemezsem tekrar mı gireceğim ve bu ne kadar tekrarlanacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
dolayısıyla da üniversiteye gidemeyeceksiniz.

Emin misiniz? Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak dersi verememen durumunda diplomanı alamazsın. Üniversiteye gidecek olursan da böyle bir engel oluşuyor, lise diplomanı götürene kadar geçici olarak kaydın yapılıyor.

Valla ben de bildiğimi söyledim. Yanlışım varsa kusuruma bakmayın.

Devletimizde bir garip, önceki senelerde bu dersleri beceremeyen birisi sorumluluk sınavında nasıl yapsın ki? Şahsen benim sorumluluk sınavlarımın hepsi sayısal ve ben hiçbir şekilde sayısal anlamıyorum, tabiri caizse kafam basmıyor. Bu sebeple hayatım boyunca sınava girmek zorunda kalacağım, ne hocalardan bir yardım alıyoruz ne de başka bir şey. Bu sene okula başladığımız zaman sınıfta kalan öğrencilere af yapıldı ve bir üst sınıfa geçtiler ama sorumluluk sınavları hakkında tek bir iyi haber yok, olmayacakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…