Çözüldü 12. sınıfta sorumluluk verilmezse ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swosh

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 11. sınıftan kalma sorumluluğum var Türk Dili ve Edebiyatından. Bu sınavı geçemezsem, yıl sonunda ki sınavıda geçemezsem diploma alamıyorum. Fakat sınıf tekrarı mı oluyor? Yani, bu sınavı geçebilene kadar sınava girmek değil de tekrardan en başa sarıp 12'yi baştan mı okuyorum? Yardımcı olabilecek var mı?

Sınıf tekrarı olmuyor ancak diploma alamıyorsunuz, sorumluluk sınavını başarıyla geçince de diplomanızı alabiliyorsunuz.
Şimdi hocam kafama takılan şey şu, herkesin dediği şey hiç bir şekilde mezun olamazsın. Ben bu sınavlardan geçemezsem, yeni 2025 - 2026 eğitim yılında yapılan sorumluluk sınavlarına girerek mezun olabiliyor muyum?

@swosh, 2024-2025 eğitim-öğretim yılındayız ve evet, dediğiniz gibi bu dersten dolayı mezun olamazsanız 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ilk haftasında, sınavınızı başarıyla verirseniz diplomanızı alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…