12.sınıfım, eşit ağırlık öğrencisiyim. Dershaneye gidiyorum konularda epey ilerledik yani şu anda yüksek netler yapmam lazım. Fakat ben hiç çalışmadım şu an en fazla 50 net yapabiliyorum. Şimdi çalışmaya başlasam bu sene kazanabilir miyim sınavı?
12.sınıfım, eşit ağırlık öğrencisiyim. Dershaneye gidiyorum konularda epey ilerledik yani şu anda yüksek netler yapmam lazım. Fakat ben hiç çalışmadım şu an en fazla 50 net yapabiliyorum. Şimdi çalışmaya başlasam bu sene kazanabilir miyim sınavı?
Hocam hedefe bağlı Boğaziçi istiyorsanız zor ama Marmara Hukuk vesaire mümkün. Çalışın hedefiniz en iyi üniversite olsun yaparsınız hiç bir şey için geç değil.
50 neti hangisinde yapabildiğinizi belirtseniz daha iyi olur hocam. Bir de mümkünse mezuna kalmayı düşünün, ben ailemin maddi durumunun iyi olmamasından dolayı ilk senemde tutturduğum bir üniversiteye girdim direkt ve pişman oldum sonrasında.
50 neti hangisinde yapabildiğinizi belirtseniz daha iyi olur hocam. Bir de mümkünse mezuna kalmayı düşünün, ben ailemin maddi durumunun iyi olmamasından dolayı ilk senemde tutturduğum bir üniversiteye girdim direkt ve pişman oldum sonrasında.
Hocam hedefe bağlı Boğaziçi istiyorsanız zor ama Marmara Hukuk vesaire mümkün. Çalışın hedefiniz en iyi üniversite olsun yaparsınız hiç bir şey için geç değil.
Ben 2021 YKS'de 60 küsür TYT ve 40 küsür AYT netiyle(tam sayıya uygulamayı tekrar indirip bakmam lazım) 31 bine girmiştim ama o sınav zor olanlardan biriydi şimdikinde nasıl sorulacağını bilemeyiz.
Hocam netleriniz bence fena değil. Bu süre zarfında netleriniz şöyle olabilir;
Türkçe 38-40
Sosyal 18-20
Matematik 20-25 / 25-30
Fen 8-12
Matematik düşük geldi bana. Belki EA olduğunuz için zorlanıyorsunuzdur ama TYT için matematik Türkçe kadar önemli. Onun haricinde gayet iyi. Fen Kimya 9-10 için kolaydır Fizik orta düzeydir Biyoloji ise ezberdir. Matematik üzerine gidin hedefiniz gelir merak etmeyin. 12. sınıfta yapılan en büyük hata ben yapamayacağım algısıdır. Yaparsınız yapan nasıl yapıyor tabiki "yapacağım" diye emin şekilde girerek. Siz yapacağım derseniz emin olun içten diyorum %40 başarı oranınız artıyor. 0 Bilgi ile 10. sınıfta TYT çözmüştüm yapacağım diye başladım Matematik 28 net çıkmıştı o vahim durum ile. İlk başta inanmak gerekiyor gerisi çalışma ve bilgi. Başarılar umarım hedefiniz tutar başarılı olursunuz .
Birçok faktör etkiliyor hocam ben uykum varken denemelere girdim 40 soru türkçeden sonra uyudum kağıdın üstünde fen boş kaldı . Şansa çok bağlı durumlar oluyor bu nedenle geleceğimizi 1 saatlik sınavın belirlemesi saçma.