T teknoloji37 Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar merhaba biyolojiden kaldım mezun olunca sorumlu olarak mi geçerim yoksa sıkıntısız geçer miyim?
Arkadaşlar merhaba biyolojiden kaldım mezun olunca sorumlu olarak mi geçerim yoksa sıkıntısız geçer miyim?
KayJs Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 teknoloji37 dedi: Arkadaşlar merhaba biyolojiden kaldım mezun olunca sorumlu olarak mi geçerim yoksa sıkıntısız geçer miyim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız geçersin.
teknoloji37 dedi: Arkadaşlar merhaba biyolojiden kaldım mezun olunca sorumlu olarak mi geçerim yoksa sıkıntısız geçer miyim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız geçersin.
K Kemal Sivri Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 128 29 Mayıs 2024 #3 teknoloji37 dedi: Arkadaşlar merhaba biyolojiden kaldım mezun olunca sorumlu olarak mi geçerim yoksa sıkıntısız geçer miyim? Genişletmek için tıkla... Belge alamazsın.
teknoloji37 dedi: Arkadaşlar merhaba biyolojiden kaldım mezun olunca sorumlu olarak mi geçerim yoksa sıkıntısız geçer miyim? Genişletmek için tıkla... Belge alamazsın.