Satılık 12 USD Steam cüzdan kodu

Nasıl oluyor anlayamadım şimdi ben bu ürünü alsam 110 lira bakiye verecek ama açıklar mısınız?
12 ABD Doları 88,80 Türk Lirası ediyor.

Nasıl oluyor anlayamadım şimdi ben bu ürünü alsam 110 lira bakiye verecek ama açıklar mısınız?
12 ABD Doları 88,80 Türk Lirası ediyor.
MSI kampanyasından kazandım. Steam kuru farklı olduğu için 110 tl veriyor. Benden önce başka arkadaşım da kullandı 111 TL aldı.
Zaten 110'dan az çıkarsa ne kadar azsa o kadarı iade edeceğim.
Fiyat 90 liradır.

MSI kampanyasından kazandım. Steam kuru farklı olduğu için 110 tl veriyor. Benden önce başka arkadaşım da kullandı 111 TL aldı.
Zaten 110'dan az çıkarsa ne kadar azsa o kadarı iade edeceğim.
Fiyat 90 liradır.
O kampanya bu yazın sonuna kadar oluyordu ama sonra sonuna yazı eklediler (Not eligible in Russia, Turkey, Argentina) yani bu yerlerde geçerli değil.

Hayır arkadaşlar daha 1 hafta önce arkadaşım kullandı Türk steam hesabında. Geçiyor. Geçmezse iadesini yaparım yine sıkıntı yok. SS isteyeyim ne zaman atabilir bilmiyorum.
O kampanya bu yazın sonuna kadar oluyordu ama sonra sonuna yazı eklediler (Not eligible in Russia, Turkey, Argentina) yani bu yerlerde geçerli değil.

İyi hoşta dolar ve eurolar TR hesaplarında geçerli değildir. Yabancı birini bulman zor buradan. Yabancı kaynaklardan satmayı dene.
Almayı düşünürseniz 50 TL üstü oyun, kendi hesabımda kullanayım atayım size. Maks 135 TL var. 0,8 ile oyun fiyatını çarpın o fiyata veririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı