çömez06 Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Merhaba. Ankara'da yaşıyorum. 12 yaşındaki oğlum için Kızılay veya yıldız yakınlarında yazılım kursu önerisi bekliyorum. İyi diyorsanız kodland vb. Online kurs önerisi de alabilirim. Teşekkürler.
Merhaba. Ankara'da yaşıyorum. 12 yaşındaki oğlum için Kızılay veya yıldız yakınlarında yazılım kursu önerisi bekliyorum. İyi diyorsanız kodland vb. Online kurs önerisi de alabilirim. Teşekkürler.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2024 #2 code.org
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.917 Çözümler 5 27 Kasım 2024 #3 Egeax dedi: code.org Genişletmek için tıkla... code.org biraz basit kalmadımı dostum ama başlangıç olarak code.org'tan başlayabilir.
Egeax dedi: code.org Genişletmek için tıkla... code.org biraz basit kalmadımı dostum ama başlangıç olarak code.org'tan başlayabilir.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2024 #4 crexy.ee dedi: code.org biraz basit kalmadımı dostum ama başlangıç olarak code.org'tan başlayabilir. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle ama 12 yaş için en temeli budur. Ben de bununla başladım.
crexy.ee dedi: code.org biraz basit kalmadımı dostum ama başlangıç olarak code.org'tan başlayabilir. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle ama 12 yaş için en temeli budur. Ben de bununla başladım.
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.917 Çözümler 5 27 Kasım 2024 #5 Egeax dedi: Biraz öyle ama 12 yaş için en temeli budur. Ben de bununla başladım. Genişletmek için tıkla... sonra ne ile devam ettin.
Egeax dedi: Biraz öyle ama 12 yaş için en temeli budur. Ben de bununla başladım. Genişletmek için tıkla... sonra ne ile devam ettin.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2024 #6 crexy.ee dedi: sonra ne ile devam ettin. Genişletmek için tıkla... Python.