Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 17 Eylül 2021 #21 st_140523 dedi: Hani normal olsa ne olacak? Olmasa ne olacak? Buradaki birinin normal ya da değil demesi sizin boyunuzu etkileceyecek mi? Hayır. O zaman ne alaka böyle konular açıyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz atarlanmaya yer arıyorsunuz.
st_140523 dedi: Hani normal olsa ne olacak? Olmasa ne olacak? Buradaki birinin normal ya da değil demesi sizin boyunuzu etkileceyecek mi? Hayır. O zaman ne alaka böyle konular açıyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz atarlanmaya yer arıyorsunuz.
LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #22 Adnangh dedi: 12 yaşındayım ve 1,81 boyum var. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam "çüş ***" desem alınır mısınız?
Adnangh dedi: 12 yaşındayım ve 1,81 boyum var. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam "çüş ***" desem alınır mısınız?
Adnangh Zeptopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 61 17 Eylül 2021 #23 LabaTo dedi: Hocam "çüş ***" desem alınır mısınız? Genişletmek için tıkla... Maşallah falan beklerdim.
LabaTo dedi: Hocam "çüş ***" desem alınır mısınız? Genişletmek için tıkla... Maşallah falan beklerdim.
LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #24 Eren Faruk Arabacı dedi: Çok uzun hocam. Ben 13 yaşımdayım boyum 171. Buna bile uzun diyorlar. Genişletmek için tıkla... E uzun zaten
Eren Faruk Arabacı dedi: Çok uzun hocam. Ben 13 yaşımdayım boyum 171. Buna bile uzun diyorlar. Genişletmek için tıkla... E uzun zaten
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.058 Çözümler 51 17 Eylül 2021 #25 Captain Levi dedi: Siz atarlanmaya yer arıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Atarlanmaya yer aradığım gibi düşünmeyin, yani anormal olduğunu kendisi çok iyi biliyor arkadaş zaten arkadaşlarından fark olduğunu o da biliyordur.
Captain Levi dedi: Siz atarlanmaya yer arıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Atarlanmaya yer aradığım gibi düşünmeyin, yani anormal olduğunu kendisi çok iyi biliyor arkadaş zaten arkadaşlarından fark olduğunu o da biliyordur.
ggbro Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 17 Eylül 2021 #26 Adnangh dedi: Maşallah falan beklerdim. Genişletmek için tıkla... İlgi ve övgü almak için konu açtın yani?
Adnangh dedi: Maşallah falan beklerdim. Genişletmek için tıkla... İlgi ve övgü almak için konu açtın yani?
Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 17 Eylül 2021 #27 Ahh ahh yine bir boy konusu. Familian uzunsa normaldir kardeşim ne diyelim biz şimdi.
LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #28 Adnangh dedi: Maşallah falan beklerdim. Genişletmek için tıkla... O işin ironisi zaten kankam :d
Adnangh Zeptopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 61 17 Eylül 2021 #29 ggbro dedi: İlgi ve övgü almak için konu açtın yani? Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Küfür yerine bunu söyleseydi hoşuma giderdi. maşallaaaaaahhhh
ggbro dedi: İlgi ve övgü almak için konu açtın yani? Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Küfür yerine bunu söyleseydi hoşuma giderdi. maşallaaaaaahhhh
Mandokosa Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 83 17 Eylül 2021 #30 Adnangh dedi: Alakası yok. Küfür yerine bunu söyleseydi hoşuma giderdi. maşallaaaaaahhhh Genişletmek için tıkla... Maşallah kardeşim.
Adnangh dedi: Alakası yok. Küfür yerine bunu söyleseydi hoşuma giderdi. maşallaaaaaahhhh Genişletmek için tıkla... Maşallah kardeşim.