Eki Görüntüle 817739
Dostum bak bu kart için 13 yaşında olman ve hesabını onaylaman gerekiyor. Eki Görüntüle 817740
Bu kart içinse herhangi bir şart yok ama bildiğim kadarıyla paralı.
Black kart kargoyla gelir. Cashback özelliği var. YouTube Premium, Spotify Premium ve Netflix gibi şeyleri alırken sana %50'sini Papara geri veriyor. Paran kartına geliyor.
Cashback Lite kartta da var. Lite kartın tek eksisi yatırdığınız parayı çekmiyorsunuz. Lite kart 5 lira ama kartı doğrulayınca para hesaba yatıyor. Bedava yani.
Cashback Lite kartta da var. Lite kartın tek eksisi yatırdığınız parayı çekmiyorsunuz. Lite kart 5 lira ama kartı doğrulayınca para hesaba yatıyor. Bedava yani.
Eki Görüntüle 817739
Dostum bak bu kart için 13 yaşında olman ve hesabını onaylaman gerekiyor. Eki Görüntüle 817740
Black card bedava ve 500.000tl sınırı var atm den para yatırıp çekebilirsin ama papara lite 50.000tl sınırlı ve atm den para yükleyebilirsin ama para çekemezsin ayrıca 5 tl ye satılıyor korgo fiyatı eklenince 15 tl falan oluyor papara black kart kargo dahil bedava ikisinde de temassız ödeme var
Eki Görüntüle 817739