omerrayaydin10 Femtopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Beşiktaş Adana Demirspor maçına gireceğim benim Passolig var ama kardeşiminki yok. 12 yaşında onu da alırlar mı izin verirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2023
Arkadaşlar merhaba. Beşiktaş Adana Demirspor maçına gireceğim benim Passolig var ama kardeşiminki yok. 12 yaşında onu da alırlar mı izin verirler mi?
10Efe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 588 Çözümler 1 Yer Oldham Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #2 omerrayaydin10 dedi: Arkadaşlar merhaba. Beşiktaş Adana Demirspor maçına gireceğim benim Passolig var ama kardeşiminki yok. 12 yaşında onu da alırlar mı izin verirler mi? Genişletmek için tıkla... Giremez, 7 yaşından büyük herkese passolig ve bilet şart.
omerrayaydin10 dedi: Arkadaşlar merhaba. Beşiktaş Adana Demirspor maçına gireceğim benim Passolig var ama kardeşiminki yok. 12 yaşında onu da alırlar mı izin verirler mi? Genişletmek için tıkla... Giremez, 7 yaşından büyük herkese passolig ve bilet şart.