12 yaşındayım boyum 1.47 kulaç boyum 1.43 boyum uzar mı?

MASTERBS

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi kulaç boyu normal boyun kaç olacağını da veriyormuş. 1.43 çıktı. Ergenliğe girmedim henüz uzar mıyım?

Dostum tabii ki uzarsın özellikle ortaokul bitimiyle lise 1-2 arası bayağı boy atıcaksın.

Tamamen mantıksız, kim uydurmuşsa. Kulaç boyunu etkileyen bir sürü faktör var ve arada bir bağlantı olamaz

Daha 12 yaşındasın, büyümeye yeni başladın tabi uzar. 17 yaşında boy atan bile çok gördüm.

Uzarsın lisede çok boy atarsın. Bende 6.sınıfta 1.42'dim şimdi 10.sınıfa gidiyorum boyum 1.72.

Ortalama olarak 23 yaşına gelene kadar uzamaya devam edeceğiniz için evet, boyunuz uzar .
Ne kadar olacağının garantisi yok tabii. Benim ailem genel olarak kısadır fakat istisnai olarak dayım ve ben uzunuz. Ha, bir de bazısı erkenden sırık kadar olur bazısı ise çok geç uzar.

Uzarsın lisede çok boy atarsın. Bende 6.sınıfta 1.42'dim şimdi 10.sınıfa gidiyorum boyum 1.72.
Hacı ben 7de 175im sultan kösen olcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…