A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu?
MuhammetRN Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 abd_dgn dedi: 12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam koşarak bakım yaptırın.
abd_dgn dedi: 12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam koşarak bakım yaptırın.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 970 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 Yanlış bilgi abd_dgn dedi: 12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu? Genişletmek için tıkla... Laptopta termal macun çok etki etmez ama çok iyi temizlemelisin çok yavaşlatır.
abd_dgn dedi: 12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu? Genişletmek için tıkla... Laptopta termal macun çok etki etmez ama çok iyi temizlemelisin çok yavaşlatır.
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 2 Ağustos 2023 #4 Sıcaklıklar düşeceği için evet etkisi olur.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Ağustos 2023 #5 HDD varsa SSD taktırın.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #6 abd_dgn dedi: 12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu? Genişletmek için tıkla... Fanı söküp temizlenmişse çok bir sıkıntı olacağını zannetmem ama macun kurumuş olma ihtimali var 12 yıl hiç değişmediyse 10 yıllık laptopum var benim de hiç macun değişmedim fan temizledim ısıları gayet yerinde durumda.
abd_dgn dedi: 12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu? Genişletmek için tıkla... Fanı söküp temizlenmişse çok bir sıkıntı olacağını zannetmem ama macun kurumuş olma ihtimali var 12 yıl hiç değişmediyse 10 yıllık laptopum var benim de hiç macun değişmedim fan temizledim ısıları gayet yerinde durumda.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #7 BKDurak dedi: Laptopta termal macun çok etki etmez ama çok iyi temizlemelisin çok yavaşlatır. Genişletmek için tıkla... Alakası yok tamamen yanlış bir bilgi.
BKDurak dedi: Laptopta termal macun çok etki etmez ama çok iyi temizlemelisin çok yavaşlatır. Genişletmek için tıkla... Alakası yok tamamen yanlış bir bilgi.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 970 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #8 P Haluk Albayrak dedi: Alakası yok tamamen yanlış bir bilgi. Genişletmek için tıkla... Evet eder ama çok değil fan daha önemlidir.
P Haluk Albayrak dedi: Alakası yok tamamen yanlış bir bilgi. Genişletmek için tıkla... Evet eder ama çok değil fan daha önemlidir.
cem9283 Picopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri M1 MacBook Air, 8 Gb Ram Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #9 abd_dgn dedi: 12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam temizletin herseyini yaptırın imkanınız varsa bir de ssd takarsanız güzel olur.
abd_dgn dedi: 12 yıllık bir laptop 4 5 sene aktif kullanıldı ama hiç termal macun değişmedi. Yenilersem FPS'te etki olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam temizletin herseyini yaptırın imkanınız varsa bir de ssd takarsanız güzel olur.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #10 Haluk Albayrak dedi: Alakası yok tamamen yanlış bir bilgi. Genişletmek için tıkla... Temiz bir fanın olsun macun kurumadıysa zaten sıkıntı olmuyor.
Haluk Albayrak dedi: Alakası yok tamamen yanlış bir bilgi. Genişletmek için tıkla... Temiz bir fanın olsun macun kurumadıysa zaten sıkıntı olmuyor.