Raequitas
Hectopat
Merhaba, uzun zamandır video-edit ve 3D render işleriyle uğraşıyorum. Aynı zamanda oyun da oynuyorum. Bu ikisini bir arada en iyi şekilde yapabileceğim bir PC'ye ihtiyacım var. Bu kadar yüksek bütçeyle nereden bilgisayar alsam bir türlü karar veremedim. Tek tek parçaları toplayıp birleştirsem mi diye düşündüm fakat bir sorun olduğunda hepsinin tek tek garantisiyle uğraşmaktansa, bir siteden toplu alıp bir sıkıntı olması durumunda hepsini birlikte garantiye yollayabilmek. O yüzden açıkçası tek tek toplamaya sıcak bakmıyorum. Gelelim hazır bilgisayarların olduğu sitelere... İşte orada ne yapsam hiç karar veremedim çünkü toplu bilgisayarlarda istediğim özellikler ya olmuyor ya da kendin topla seçeneği ile topladığın fiyatla hazır sistemin aynı paraya gelmesi gibi gibi şeyler oluyor. Burada da bir kafa karışıklığım mevcut. Açıkçası bu bütçeyle bir hata yapmak istemiyorum. Tek bir kurşunum var onu da iyi değerlendirmek istiyorum
bu konuda sizden yardım isteyeceğim değerli forum severler.
Her türlü öneriye açığım. Not: Minimum 64 GB istiyorum. (video edit işiyle uğraştığım için 64 GB RAM çok önemli) + duruma bağlı olarak bütçeyi aşabilirim.
Her türlü öneriye açığım. Not: Minimum 64 GB istiyorum. (video edit işiyle uğraştığım için 64 GB RAM çok önemli) + duruma bağlı olarak bütçeyi aşabilirim.