120 bin sıralama ile ne yapılmalı?

keen777

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ağabeyler, ablalar. Bu yıl ilk mezun senemdi ve MSÜ'de 120 bin civarı bir sıralamam varken maalesef ki YKS de sonucum 273.000 geldi. Mersin'de yaşıyorum, bundan dolayı da Mersin'deki ya da Adana'daki üniversitelerden EEM veya makine bölümlerine gitmek istiyorum. Hedefim bu yönde. Fakat gel gelelim ki sıralamam yetmiyor. Babamla araştırmalarım sonucu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi EEM tutuyor, babamda gitmem gerektiğini söylüyor, tekrar mezuna kaldığında bir şey değişmeyecek diyor. Ben de artık çok gitmek istemiyorum, üniversite ve bölümü hakkında iyi bir şey bulamadım. Ne yapmam gerekiyor? Gerçekten kafam çok karışık.
(Aksaray, Fırat, Kocaeli vb. üniversitelerin EEM bölümüde tutuyor, fakat bu üniversiteler hakkında iyi bir geri dönüş alamadım.)

Kardeşim bende secim konusunda muzdaribim fakat sana önerim bu sene tercih yapmaman ayrıca hem Elazığ'da yasiyorum ve kirsehirliyim bu dediğin üniversiteler hakkında az çok bilgi sahibiyim eğer buralara gelirsen iyi dostluklar edilirsin fakat kendini geliştiremezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı