120 bin TL'ye sistem toplama

Bütçe
120 bin tl

Volkan Hoca

Femtopat
Daha fazla  
  • Kasa: Lian Li Lancool 216 mesh mid-Tower e-ATX
  • Güç Kaynağı: Corsair RM850X Shift 80 Plus Gold
  • Sıvı Soğutma: Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT 360mm
  • Fanlar: Corsair iCUE QL120 RGB 120mm 3'lü
  • Anakart: MSI MPG X870E Edge Ti Wi-Fi
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D
  • RAM: G.Skill Ripjaws S5 RGB 32 GB white
  • Depolama: WD Black SN 770 2TB M.2 NVMe SSD
  • Ekran Kartı: Galax RTX 5070 Ti ex gamer 1-Click OC white
  • RGB Uzatma kiti: Lian Li strimer Plus V2 24+8+GPU triple RGB Kit

Bu sistemi toplamaya başladım. Ekran kartını aldım yavaş yavaş diğer parçaları da alacağım. Bu sistemde bir uyumsuzluk sorun çıkar mı? Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parça parça toplamamanızı tavsiye ediyorum, hazır sistemler daha ucuz oluyor (parça parça toplanmış aynı özelliklere göre).

Melih hocam neden dislike attığınızı sorabilir miyim?

Bu bütçede hazır sistem alınmaz. Hazır sistemlerin ucuz olmasının sebebi GPU hariç her parçanın düşük model kullanılması. Bu bütçede tek tek toplanılması gerekiyor.
Anladım hocam bu bütçeye çıkamadığım için hep öyle biliyordum ben. Aydınlattınız saolun.

Parça parça almak zorundayım zira bu bütçeyi tek seferde veremiyorum zaten ben parçaları toplayan kadar gelen zamlarla birlikte büyük ihtimal bu bütçeye denk gelecek parça fiyatları. Ben daha çok bütçe olarak değil de sistemi yorumlamanızı rica ediyorum dikkat etmem gereken bir parça var mı kalite veya performans olarak bu sisteme uygun olmayan bir bileşen var mı mesela şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim 😊

Parça parça almak zorundayım zira bu bütçeyi tek seferde veremiyorum zaten ben parçaları toplayan kadar gelen zamlarla birlikte büyük ihtimal bu bütçeye denk gelecek parça fiyatları. Ben daha çok bütçe olarak değil de sistemi yorumlamanızı rica ediyorum dikkat etmem gereken bir parça var mı kalite veya performans olarak bu sisteme uygun olmayan bir bileşen var mı mesela şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim 😊
5070Ti iade etme imkanınız var mı? 120K bütçede 5080 toplanır.

Vazgeçtim. Sorumun cevabını alamayacağım büyük ihtimal 😁 moderatör arkadaşlarımdan ricam bu konuyu silmeleri teşekkür ederim
Sorunuzun cevabını verdim zaten. Bu bütçede daha performanslı bir sistem dizilir. Paranızla daha düşük performans almak istiyorsanız sizin tercihiniz. İyi günler. Şimdiden hayırlı olsun.

Değerli kardeşim ben 120k bütçeyle nasıl sistem diye sormadım ki bu parçalarda herhangi bir uyumsuzluk var mı diye sordum üstelik parçaları peşin alamayacağım 1 yıl boyunca parça parça alacağım ben alana kadar zaten 120 bin lirayı geçecek maliyet bunları da yazdım önceki yazılarımda sen bana sorunuzun cevabını verdim diyorsun ben senin verdiğin cevaba dair bir soru sormadım ki 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı