AbdulkadirD Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #21 PaaBaba dedi: Samsung en iyisidir fakat bütçe çok yoksa Patriot Burst modeli de iyidir. Genişletmek için tıkla... 5-6 yıl gider mi
PaaBaba dedi: Samsung en iyisidir fakat bütçe çok yoksa Patriot Burst modeli de iyidir. Genişletmek için tıkla... 5-6 yıl gider mi
4 41326 Kilopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 18 Mayıs 2021 #22 Patriot 480 GB SSD kullanıyorum 4 aydır ve çok memnunum. Şahsi fikrim bence 480 GB SSD alın, bu saatten sonra HDD kullanılmasını önermiyorum.
Patriot 480 GB SSD kullanıyorum 4 aydır ve çok memnunum. Şahsi fikrim bence 480 GB SSD alın, bu saatten sonra HDD kullanılmasını önermiyorum.
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 18 Mayıs 2021 #23 AbdulkadirD dedi: 5-6 yıl gider mi? Genişletmek için tıkla... Samsung alın hocam, isterseniz 10 sene kullanın.
AbdulkadirD dedi: 5-6 yıl gider mi? Genişletmek için tıkla... Samsung alın hocam, isterseniz 10 sene kullanın.
AbdulkadirD Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #24 LuciFeriaNx dedi: Daha dün yeni PC aldım ve tercihim 500 GB NVMe SSD'den yana oldu. Tabii bu alan benim için yeterli bir alan. Size yeterli değilse ilk tercihiniz daha mantıklı. Kendi gerekliliklerinize göre sizin karar vermeniz gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... TB'larca bilgi saklamayacağım 90 GB eski fotolar dışında depolayacak bir şeyim yok sanırım
LuciFeriaNx dedi: Daha dün yeni PC aldım ve tercihim 500 GB NVMe SSD'den yana oldu. Tabii bu alan benim için yeterli bir alan. Size yeterli değilse ilk tercihiniz daha mantıklı. Kendi gerekliliklerinize göre sizin karar vermeniz gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... TB'larca bilgi saklamayacağım 90 GB eski fotolar dışında depolayacak bir şeyim yok sanırım
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #25 AbdulkadirD dedi: 5-6 yıl gider mi Genişletmek için tıkla... Evet 5 yıl garantisi var.Ben 870 evo 500 gb olan modelini almayı düşünüyorum 5 yıl garantisi var.
AbdulkadirD dedi: 5-6 yıl gider mi Genişletmek için tıkla... Evet 5 yıl garantisi var.Ben 870 evo 500 gb olan modelini almayı düşünüyorum 5 yıl garantisi var.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #26 Kullanıma bağlı bir soru bu. Onlarca oyun yüklerim programlar falan olacak diyorsan 480 yetmez.
AbdulkadirD Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #27 KevinLevrone dedi: Evet 5 yıl garantisi var.Ben 870 evo 500 gb olan modelini almayı düşünüyorum 5 yıl garantisi var. Genişletmek için tıkla... patriot için sormuştum Saint Lucia dedi: Kullanıma bağlı bir soru bu. Onlarca oyun yüklerim programlar falan olacak diyorsan 480 yetmez. Genişletmek için tıkla... Hayır dediğim gibi cs:go, mc, valorant, gta v ve zula belki ileride yine yüklerim ama onlarca değil
KevinLevrone dedi: Evet 5 yıl garantisi var.Ben 870 evo 500 gb olan modelini almayı düşünüyorum 5 yıl garantisi var. Genişletmek için tıkla... patriot için sormuştum Saint Lucia dedi: Kullanıma bağlı bir soru bu. Onlarca oyun yüklerim programlar falan olacak diyorsan 480 yetmez. Genişletmek için tıkla... Hayır dediğim gibi cs:go, mc, valorant, gta v ve zula belki ileride yine yüklerim ama onlarca değil
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 18 Mayıs 2021 #28 AbdulkadirD dedi: Patriot için sormuştum Hayır dediğim gibi CS:GO, MC, Valorant, GTA V ve Zula belki ileride yine yüklerim ama onlarca değil Genişletmek için tıkla... Hocam Patriot da iyidir kronik sorunları yoktur fakat Samsung kesinlikle daha iyi,@Yener K. hocam da Samsung öneriyor.
AbdulkadirD dedi: Patriot için sormuştum Hayır dediğim gibi CS:GO, MC, Valorant, GTA V ve Zula belki ileride yine yüklerim ama onlarca değil Genişletmek için tıkla... Hocam Patriot da iyidir kronik sorunları yoktur fakat Samsung kesinlikle daha iyi,@Yener K. hocam da Samsung öneriyor.
AbdulkadirD Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #29 PaaBaba dedi: Hocam Patriot da iyidir kronik sorunları yoktur fakat Samsung kesinlikle daha iyi,@Yener K. hocam da Samsung öneriyor. Genişletmek için tıkla... bütçeyi aşıyor en ucuz 500 gb samsung
PaaBaba dedi: Hocam Patriot da iyidir kronik sorunları yoktur fakat Samsung kesinlikle daha iyi,@Yener K. hocam da Samsung öneriyor. Genişletmek için tıkla... bütçeyi aşıyor en ucuz 500 gb samsung
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 18 Mayıs 2021 #30 AbdulkadirD dedi: Bütçeyi aşıyor en ucuz 500 GB Samsung Genişletmek için tıkla... Eğer uzun müddet kullanmak isterseniz Samsung alın hocam, 250GB'lık modellere bakın.
AbdulkadirD dedi: Bütçeyi aşıyor en ucuz 500 GB Samsung Genişletmek için tıkla... Eğer uzun müddet kullanmak isterseniz Samsung alın hocam, 250GB'lık modellere bakın.