PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 17 Haziran 2021 #31 Elontidirax dedi: Siz Windows kaçtan bahsediyorsunuz acaba? Benim genellikle gördüğüm 60 GB yer kapladığıydı. Konu sahibine; 120 GB SSD'nin yetip yetmemesi sizin kullanımınıza göre değişir, ben sürekli bir şeyler indiririm derseniz yetmeyebilir. (Denendi.) Genişletmek için tıkla... Windows 60 GB yer kaplamaz. Windows 10 kurduktan sonra C sürücüsüne bak, kaç GB yer kapladığını göreceksin. Konu sahibinin istediği uygulamalar 40 GB yer kaplıyor. Windows 10 20 GB yer kaplar. Toplam 60 GB eder.
Elontidirax dedi: Siz Windows kaçtan bahsediyorsunuz acaba? Benim genellikle gördüğüm 60 GB yer kapladığıydı. Konu sahibine; 120 GB SSD'nin yetip yetmemesi sizin kullanımınıza göre değişir, ben sürekli bir şeyler indiririm derseniz yetmeyebilir. (Denendi.) Genişletmek için tıkla... Windows 60 GB yer kaplamaz. Windows 10 kurduktan sonra C sürücüsüne bak, kaç GB yer kapladığını göreceksin. Konu sahibinin istediği uygulamalar 40 GB yer kaplıyor. Windows 10 20 GB yer kaplar. Toplam 60 GB eder.
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #32 Hocalarım yanlışınız var Windows 60GB yer kaplamaz. Benim kullanımım 20GB civarı.
Elontidirax Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 613 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Haziran 2021 #33 İlginç, bazılarında 20 GB gösteriyor, bazılarında 60 GB.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 18 Haziran 2021 #34 Elontidirax dedi: İlginç, bazılarında 20 GB gösteriyor, bazılarında 60 GB. Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman boyunca format ve temizlik yapılmamışsa fazla gözükebilir.
Elontidirax dedi: İlginç, bazılarında 20 GB gösteriyor, bazılarında 60 GB. Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman boyunca format ve temizlik yapılmamışsa fazla gözükebilir.
Dexa_69 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 286 Yer X Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2021 #35 Oynayacağınız oyunlardan canınız sıkılırsa yeni oyun indirmek isterseniz bu alan yeterli olmayabilir. Ben olsam biraz daha para koyar 240GB alırdım. Tabi tercih sizin.
Oynayacağınız oyunlardan canınız sıkılırsa yeni oyun indirmek isterseniz bu alan yeterli olmayabilir. Ben olsam biraz daha para koyar 240GB alırdım. Tabi tercih sizin.
Elontidirax Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 613 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2021 #36 STR4NGE dedi: Çok uzun zaman boyunca format ve temizlik yapılmamışsa fazla gözükebilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, direkt formattan sonra baktığımda 60 civarı bir sayı görüyordum diye hatırlıyorum.
STR4NGE dedi: Çok uzun zaman boyunca format ve temizlik yapılmamışsa fazla gözükebilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, direkt formattan sonra baktığımda 60 civarı bir sayı görüyordum diye hatırlıyorum.
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 18 Haziran 2021 #37 Elontidirax dedi: Yok hocam, direkt formattan sonra baktığımda 60 civarı bir sayı görüyordum diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman format esnasında C sürücüsünü biçimlendirmeden formata başlamışsındır. Böylelikle eski format dosyaları silinmeden C'de kalmış olur.
Elontidirax dedi: Yok hocam, direkt formattan sonra baktığımda 60 civarı bir sayı görüyordum diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman format esnasında C sürücüsünü biçimlendirmeden formata başlamışsındır. Böylelikle eski format dosyaları silinmeden C'de kalmış olur.