120 GB SSD yeterli mi?

576864

Kilopat
Makaleler
3
Bilgisayara Windows 10 64 Bit (home veya Pro fark etmez), CS:GO ve Microsoft Office için yeterli midir ve hangi markanınkini fiyat performans olarak daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara Windows 10 64 Bit (home veya Pro fark etmez), CS:GO ve Microsoft Office için yeterli midir?
Ucu ucuna yeter.

Evet 120gb eğer sadece söylediğiniz programlar kullanılacaksa yeterli.

Hocam eğer bunlardan başka program veya oyun yüklemeyecekseniz 120 GB yeter size.

Hocam şişebilir ama bir zaman sonra.Bence 240 veya 480 gb ssd yönelin.Alamıyorsanız 500gb hdd yetecektir.Sonra ssd alırsınız.

Yeter gibi duruyor fakat sizi zorlar.

Sadece bunlar indirilecekse yeterli çünkü şu an sadece Windows 10 40 GB kaplıyor depolama alanında.

Eğer masaüstünüz varsa sonradan 2 TB Hard disk koyarsınız şimdilik idare eder.

Sadece bunlar indirilecekse yeterli çünkü şu an sadece Windows 10 40 GB kaplıyor depolama alanında.

Hocam öyle söyleyince Windows 10'dan soğudum yapmayın

Benim laptopumda 1 TB HDD ve 128 GB SSD bulunuyor, oyunlarımı ve kişisel dosyalarımı HDD'de tutup işletim sistemi ve sık kullandığım programları SSD'ye kuruyorum ve gayet de yetiyor. Hatta şu an 40 GB gibi bir bölümü de dual boot olarak ayrı bir işletim sistemine ayrılmış durumda. Eğer içine dosya depolamayıp sadece söylediğiniz şeyleri yükleyecekseniz arkadaşlarımızın dediği üzere geriye çok yer kalmasa da yeterli olur.

RAM'iniz 8 GB ve altındaysa sonradan sıkıntı yapabilir 4 GB ise daha iyisi lazım SSD ninwin 10 acımasız burada çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…